Notícia

HEAD descobreix a Ispo les novetats del 2019-20

HEAD va estar present a Ispo amb dos estands: un per a descobrir la col·lecció de material dur i un altre per fer el mateix amb la col·lecció tèxtil

stand,head,ispo
HEAD va estar present a Ispo amb dos estands: un per a descobrir la col·lecció de material dur i un altre per fer el mateix amb la col·lecció tèxtil Autor/a: HEAD
Voleu descobrir com serà el material de Head per a la propera temporada? Us adjuntem algunes de les fotografies de l'stand de HEAd a la Ispo 2019. La marca austríaca hi tenia dos estands: un per a descobrir la col·lecció de material dur i un altre per fer el mateix amb la col·lecció tèxtil.


HEAD SKI ve d'exposar en la recentment conclosa fira ISPO Munic 2019 totes les seves novetats de cara a la temporada 2019-20. I ho fa després de desplegar tot el seu potencial a partir de dos estands: un per a descobrir la col·lecció de material dur i un altre per fer el mateix amb la col·lecció tèxtil. Encara que molts hauran d'esperar per conèixer les novetats, alguns afortunats van poder fer-ho per avançat.

HEAD és una empresa per tots coneguda, que inspira els seus atletes, als seus promotors i als seus clients cada dia per anar més enllà, per superar les seves pròpies expectatives, per explorar noves rutes, per aconseguir metes més altes. Seguint aquesta premissa nostre equip de disseny i I + D, treballa sense descans per desenvolupar els millors productes, sempre a l'avantguarda en comoditat, tecnicitat i prestacions.

Entre els models que s'han vist en ISPO Munic 2019 destaquen les estrelles actuals de la marca com són les noves botes Nexe Lyt, els esquís JOY amb construcció LYT-Tech, i el model KORE W adaptat per a dones, sense oblidar-nos de l'actualització de les línies Supershape i V-Shape. Tots ells, productes d'èxit i afermats al mercat.

A més, es va poder apreciar tota la col·lecció Sportswear, complements i material de protecció en un estand separat, situat al hall VISION. D'entre el gros de peces destaquem la jaqueta Allure i els pantalons Gisele de dona, i el conjunt d'home compost per la jaqueta Allride i els pantalons Force.

Pel que fa a nous complements i material de protecció ens avancem anunciant una nova borsa de dona per botes, la màscara Infinity FMR i el nou casc Radar, premiat com Golden Winner dins el ISPO Award 2019 per ser un casc revolucionari.

Això, realment, és només un avanç. Encara caldrà esperar una mica per conèixer totes les sorpreses que ens proporciona la marca austríaca.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny