Notícia

Les trepitjaneus amb cabina ja pugen els esquiadors a Espot 2000

Arran de l'avaria del telecadira es traslladaran unes 200 persones cada hora amb 5 màquines, algunes de França i Alemanya

trepitjaneus,cabina,espot
Les trepitjaneus amb cabina ja pugen els esquiadors a Espot 2000 Autor/a: Skipallars
Espot reobre pujant els esquiadors a pistes amb una màquina trepitjaneu fins a la cota 2.000. Arran de l'avaria del telecadira es traslladaran unes 200 persones cada hora amb 5 màquines, algunes de França i Alemanya.


Espot ha reobert aquest dijous gràcies a les cinc màquines trepitjaneu que poden traslladar els esquiadors entre la cota 1500 i la cota 2.000. Aquestes màquines, vingudes de l'estació de La Molina, França i Alemanya, traslladaran 200 persones per hora. El recorregut d'1,5 quilòmetres dura uns 10 minuts i segueix el mateix traçat que el telecadira. Per acabar d'arribar fins a la zona de la cafeteria els esquiadors han d'agafar la cinta transportadora.

En paral·lel i per mantenir les alternatives d'esquí per a totes aquelles persones que s'allotgin a la zona d'Espot, mentre es posa en marxa l'operativa, es continuarà fent el bescanvi de forfet de temporada de les estacions d'Espot i Port Ainé a l'estació de Baqueira Beret.
Publicitat
Publicitat

Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista
Publicitat

Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat