Notícia

Les trepitjaneus amb cabina ja pugen els esquiadors a Espot 2000

Arran de l'avaria del telecadira es traslladaran unes 200 persones cada hora amb 5 màquines, algunes de França i Alemanya

trepitjaneus,cabina,espot
Les trepitjaneus amb cabina ja pugen els esquiadors a Espot 2000 Autor/a: Skipallars
Espot reobre pujant els esquiadors a pistes amb una màquina trepitjaneu fins a la cota 2.000. Arran de l'avaria del telecadira es traslladaran unes 200 persones cada hora amb 5 màquines, algunes de França i Alemanya.


Espot ha reobert aquest dijous gràcies a les cinc màquines trepitjaneu que poden traslladar els esquiadors entre la cota 1500 i la cota 2.000. Aquestes màquines, vingudes de l'estació de La Molina, França i Alemanya, traslladaran 200 persones per hora. El recorregut d'1,5 quilòmetres dura uns 10 minuts i segueix el mateix traçat que el telecadira. Per acabar d'arribar fins a la zona de la cafeteria els esquiadors han d'agafar la cinta transportadora.

En paral·lel i per mantenir les alternatives d'esquí per a totes aquelles persones que s'allotgin a la zona d'Espot, mentre es posa en marxa l'operativa, es continuarà fent el bescanvi de forfet de temporada de les estacions d'Espot i Port Ainé a l'estació de Baqueira Beret.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny