Notícia

Estrena de luxe per a l’Snow Race by Gos Àrtic

En aquesta primera jornada han pres part 13 participants (dels 14 inscrits), 3 a la categoria d’esquijòring i 10 a la de trineus.

beret,gos artic
En aquesta primera jornada han pres part 13 participants (dels 14 inscrits), 3 a la categoria d’esquijòring i 10 a la de trineus. Autor/a: Gos Àrtic
Aquest dilluns matí s’ha realitzat a l’estació de Baqueira Beret, a la Val d’Aran, la primera etapa de l’Snow Race by Gos Àrtic, una cursa de múixing per etapes que se celebra del 18 al 22 de febrer al Pirineu de Lleida. En aquesta primera jornada han pres part 13 participants (dels 14 inscrits), 3 a la categoria d’esquijòring i 10 a la de trineus.

Per als trineus, l’etapa s’ha disputat a 35km, amb sortida al Pla de Beret, amb pas per l’Orri i amb una doble volta entre el Pla i Montgarri. Pel que fa als esquiadors de fons, l’etapa ha estat més curta, de 25km, ja que no han realitzat la segona baixada a Montgarri.

Les baixes temperatures i el magnífic estat de la neu han facilitat als corredors poder completar aquesta exigent primera etapa amb garanties, i més tenint en compte que aquest vespre hauran d’afrontar un nou repte. Tot i el lògic cansament, els múixers s’han mostrat molt satisfets amb el rendiment dels seus gossos i amb l’estat de la pista.

Pel que fa als venecedors d’aquesta primera etapa, han estat la basca Larraitz Sorron en esquijòring, el català Carles Franch en MD12 (trineus a partir de 8 gossos) i el basc Itotitz Armendáriz en MD 6 (trineus amb 6 gossos).
Publicitat
Publicitat

Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista
Publicitat

Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat