Notícia

Les 5 millors selfies que et pots fer a Arcalís

Les millors ubicacions per obtenir una bona captura d'autofotografies i que a la vegada captin el bo i millor de l'estació d'Ordino

arcalis,casc,head,queen,women
Les 5 millors selfies que pots fer-te a Arcalís Autor/a: Diaridelaneu.cat
Potser a la baixa, però segueixen estant de moda i a la neu encara veiem molts esquiadors fent-se una selfie. Unes vegades al telecadira, les que més, altres a la terrassa del bar i altres a l'inici de la pista negra més temible de l'estació que es visita. O qui sap ...
 


En aquest article us fem una descripció breu d'on capturar les millors selfies de l'estació d'Arcalís. Us proposem llocs segurs, en què no haureu 'aventurar-vos per pistes massa difícils ni crestes de muntanyes que poden posar en perill la vostra seguretat. No cal, Arcalís és una estació prou fotogènica des de molts racons i perspectives.

5 ubicacions ideals a Arcalís per fer-se un selfie

Per descomptat que de cada racó d'Arcalís podeu treure-li molt de joc, i a més aquests racons varien segons les hores del dia. Una mateixa selfie capturada en la mateixa ubicació pot canviar totalment el seu resultat en funció de l'orientació del sol. No és el mateix fer una foto en el retorn del telecadira Abarsetar a les 4 de la tarda que fer-ho a les 10 del matí.

Selfie 1 • Retorn del telecadira de Creussans

Al nostre criteri, totalment subjectiu per descomptat, és el millor lloc per obtenir una bona selfie amb una panoràmica de fons del sector de la Coma. Deixeu que el sol s'aixequi i il·lumini bé tot el sector, ja que si no es veurà a l'ombra per tractar-se d'una orientació nord capturada des d'una talaia que mira a sud. Teniu dues bones ubicacions. Des de la mateixa sortida del retorn del telecadira o bé des del mateix telecadira arribant a les últimes pilones del trajecte.

Selfie 2 • Final trajecte telecadira La Coma

Arribant al final del trajecte del telecadira La Coma podrem obtenir una bona selfie. Pràcticament arribant a l'última pilona abans d'arribar al retorn podrem obtenir una bona captura en la qual de fons podrem observar els sectors de Cataperdís, Port del Rat, Costé Gran o, amb un bon angular, la zona de Creussans, totes elles zones per a la pràctica del freeride, una de les senyes d'identitat d'Arcalís.

Selfie 3 • El dubte: Font Blanca des de Telecadira o des de la pista?

Tenim seriosos dubtes sobre quina és la millor ubicació per a la selfie nombre 3. Davant del dubte vam fer-ne dues captures. Es tracta de capturar les muntanyes del sector Tristaina i Font Blanca, dos senyals d'identitat d'Arcalís.

La primera captura la localitzem pujant pel telecadira La Basera. Entre les pilones 18 i 22 podrem fer-nos una selfie frontal còmodament asseguts a la cadira que ens permetrà obtenir de fons els cims de Tristaina i Font Blanca.

La segona es tracta de prendre-les ja entrats a la pista vermella Portella del Mig. Pràcticament dalt de la pista i molt enganxats al canó de neu que dóna entrada a la pista podem prendre aquesta captura que ens permet un fons de bells cims (Font Blanca i Besalí a l'esquerra i Hortell a la dreta). De fons en la part inferior el sector de pistes de l'Hortell d'Arcalís.

Selfie 4 • La imprescindible: la O d'Arcalís

Potser no és la més espectacular però si és imprescindible. El monument de l'O, al qual s'accedeix per la Megaverda (tram La Basera). És la pista verda més llarga d'Andorra, amb una distància de 8 quilòmetres i un total de 600 metres de desnivell. Al vostre criteri quina és la presa més idònia en funció de la direcció dels raigs solars o quin voleu que sigui el vostre fons de selfie. Nosaltres la vam prendre així.

Per cert, molt sol·licitada l'O per fer-se fotos de tota mena. Vam estar esperant una bona estona per obtenir una foto sense massa "fotògrafs". El repte està en què l'O té unes dimensions gegantines així que potser no la podreu capturar íntegrament amb un telèfon. Potser us caldrà un bon angular o prendre més distància.

Selfie 5 • Pic d'Arcalís

Possiblement és la zona menys fotografiada d'Arcalís tot i ser la que dóna nom a l'estació. Pujant pel telecadira Abarsetar, el que dóna accés a les pistes del sector Hortell, i arribant al final de trajecte, podrem capturar aquesta imatge que ens permet obtenir de fons el Pic d'Arcalís i les zones deforapitsa de les Portelles i les Canals.

Doncs bé ja teniu una relació de les millors ubicacions "segures" per capturar una bona selfie a Arcalís, amb elsprincipals cims o senyals d'identitat del domini esquiable d'Ordino.

Per als que sou habituals de la zona possiblement aquestes siguin unes indicacions òbvies, així que us convidem a que ens feu arribar les vostres propostes d'ubicacions per bones captures intentant, això sí, que siguin segures i que no ens obliguin a assumir riscos innecessaris per obtenir el nostre record d'Arcalís en forma de selfie.

Us hi animeu?

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny