Notícia

Els treballadors de Masella s'adhereixen a la vaga

L'estació farà una obertura de mínims i s'obrirà un sol remuntador

Masella suspén la sessió d'esquí nocturn del dia 21 i de dia només tindrà obert el telecadira TGV.
Masella suspén la sessió d'esquí nocturn del dia 21 i de dia només tindrà obert el telecadira TGV. Autor/a: Masella
L'estació cerdana obrirà en serveis mínims i tindrà obert un sol remuntador en tota l'estació. La sessió d'esquí nocturn també queda suspesa.


Els treballadors i les treballadores de Masella s’adhereixen a la vaga del 21 de febrer, convocada per la Intersindical-CSC. L'estació ha emés avui un comunicat en el qual s'especifica que la vaga no ha sigut decisió de l’empresa, sinó que molts treballadors de l’estació s’han adherit a la vaga i que per aquest motiu no s'obriran la totalitat de les instal·lacions com un dia normal.

La vaga arriba en temporada alta i per aquesta raó cal suposar que el tancament no serà total. De cara al dijous, dia de la vaga, l'estació cerdana només tindrà obert un sol remuntador, el telecadira desembragable de 6 places TGV, i se suspén la sessió d'esquí nocturn prevista per al dijous entre les 6 de la tarda i les 9 de la vesprada. L'estació així ho ha comunicat via xarxes socials.

Aquest és el comunicat difós per xarxes socials: 

Aquesta vaga no ha sigut decisió de l’empresa, sinó que molts treballadors de l’estació s’han adherit a la vaga i per aquest motiu, no es poden obrir totes les instal·lacions com un dia normal.

Esta huelga no ha sido decisión de la empresa, sino que muchos trabajadores de la estación se han sumado a la huelga y por este motivo, no se puede abrir todas las instalaciones como un día normal.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny