Notícia

Serveis mínims a les estacions d'esquí del Grup FGC per a la jornada de vaga del 21 de febrer

La Molina, Espot, Port Ainé i Vallter no garanteixen l’obertura de la totalitat de les instal·lacions

cremallera,vall de nuria
Serveis mínims a les estacions d'esquí del Grup FGC per a la jornada de vaga del 21 de febrer Autor/a: Ivan Sanz
La vaga del 21 de febrer també afectarà a les estacions d'esquí del Pirineu. Segons un comunicat de premsa enviat pel Grup FGC, a les estacions de muntanya i als cremalleres de Núria i de Montserrat no es podrà garantir el servei ni l’obertura de la totalitat de les instal·lacions.


Davant l’anunci de vaga convocada a Catalunya per la jornada del dia 21 febrer, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), segons l’establert pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, realitzarà els següents serveis mínims:

A les Línies Metropolitanes (Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia) i a la línia Lleida-la Pobla hi haurà el 50% del servei habitual a les hores punta (de les 06.30h a les 09.30h i de les 17.00h a les 20.00h). Durant la resta de la jornada s’oferirà el 25% del servei habitual.
Al Cremallera de Montserrat i al Funicular de Sant Joan no es podrà garantir el servei.
Al Cremallera de Vall de Núria no es podrà garantir el servei ni l’obertura de la totalitat de les instal·lacions.
A les estacions de muntanya de La Molina, Espot, Port Ainé i Vallter no es podrà garantir l’obertura de la totalitat de les instal·lacions durant tot el dia.
Els usuaris d’FGC podran seguir la informació actualitzada del servei a través del perfil de Twitter @FGC. De la mateixa manera, el web i l'aplicació per a mòbils de Ferrocarrils informaran de les possibles alteracions en la circulació dels trens.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial