Notícia

Serveis mínims a les estacions d'esquí del Grup FGC per a la jornada de vaga del 21 de febrer

La Molina, Espot, Port Ainé i Vallter no garanteixen l’obertura de la totalitat de les instal·lacions

cremallera,vall de nuria
Serveis mínims a les estacions d'esquí del Grup FGC per a la jornada de vaga del 21 de febrer Autor/a: Ivan Sanz
La vaga del 21 de febrer també afectarà a les estacions d'esquí del Pirineu. Segons un comunicat de premsa enviat pel Grup FGC, a les estacions de muntanya i als cremalleres de Núria i de Montserrat no es podrà garantir el servei ni l’obertura de la totalitat de les instal·lacions.


Davant l’anunci de vaga convocada a Catalunya per la jornada del dia 21 febrer, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), segons l’establert pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, realitzarà els següents serveis mínims:

A les Línies Metropolitanes (Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia) i a la línia Lleida-la Pobla hi haurà el 50% del servei habitual a les hores punta (de les 06.30h a les 09.30h i de les 17.00h a les 20.00h). Durant la resta de la jornada s’oferirà el 25% del servei habitual.
Al Cremallera de Montserrat i al Funicular de Sant Joan no es podrà garantir el servei.
Al Cremallera de Vall de Núria no es podrà garantir el servei ni l’obertura de la totalitat de les instal·lacions.
A les estacions de muntanya de La Molina, Espot, Port Ainé i Vallter no es podrà garantir l’obertura de la totalitat de les instal·lacions durant tot el dia.
Els usuaris d’FGC podran seguir la informació actualitzada del servei a través del perfil de Twitter @FGC. De la mateixa manera, el web i l'aplicació per a mòbils de Ferrocarrils informaran de les possibles alteracions en la circulació dels trens.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny