Notícia

Font-Romeu celebra el Campionat de Catalunya d’SlopeStyle amb rècord de participants

Més de 100 joves corredors es van donar cita el dissabte al Campionat de Catalunya SlopeStyle

SlopeStyle,font romeu
Una imatge del Campionat de Catalunya d’SlopeStyle celebrat a Font Romeu Autor/a: FCEH
Més de 100 joves corredors es van donar cita el dissabte al Campionat de Catalunya SlopeStyle, que també comptava amb una categoria Open, entre les modalitats d’snowboard i freeski. Amb el sol com a protagonista, els jutges no ho van tenir fàcil davant la qualitat dels salts.


El dissabte 16 de febrer l’snowpark de l’estació de Font-Romeu va ser escenari del Campionat de Catalunya d’SlopeStyle Snowboard & Freeski, que no només repartia els títols catalans de la disciplina sinó que comptava amb una versió Open (per a esportistes sense llicència de competició). A més, la cita encetava el circuit Pyrenean Freestyle Tour 2019.

Amb una meteorologia que va acompanyar en tot moment, la prova va transcórrer amb normalitat i va estar marcada pels espectaculars salts i piruetes que van oferir els corredors, alguns d’ells molt joves. Tant és així que els mateixos jutges reconeixien, acabada la competició, que no els havia estat fàcil valorar l’alt nivell demostrat pels participants.

Pel que respecte al Freeski, en la categoria dels més menuts, els Renyocs (fins a U11), el campió català va ser Nil Villa (LMCE) amb 25 punts en la seva millor ronda. En categoria Infantil, en dones es va imposar Martina Palobart (MAC) amb 142 punts mentre que en homes, victòria per a Aitor Lucas (MAC) seguit del seu company d’equip Fausto Vincitorio.

En categoria Absoluta, Maria Lucas (MAC) va ser la guanyadora amb 144 punts i el millor en homes va ser Andreu Moreno (Club Esquí Solsona) amb 178 punts.

En Snowboard, els riders més joves que es van endur el títol català van ser Azahara Díaz (LMCE) amb 140 punts i Blai Tané (CEAP-Indy’s) amb una millor valoració de 100 punts. En Infantil, Nora Cornell (Club d’Esquí Girona) va vèncer amb 170 punts, seguida al podi d’Aroa da Silva (PEC) amb 140. En categoria Absoluta, Antoni Toledo (Barcelona Short Track) va ser el campió amb un millor salt de 155 punts.

L’interessant nombre d’esportistes citats a Font-Romeu aporta optimisme a una disciplina que va en augment i que gaudeix del 9è Pyrenean Freestyle Tour com a plataforma de promoció i propulsió.

De fet, la prova de Font-Romeu va ser l’encarregada de donar el tret de sortida al calendari, i just l’endemà va tenir lloc a Pas de la Casa la segona de les proves, el Trofeu KSB. La tercera cita arribarà el pròxim dissabte 23 amb l’Open Betula SlopeStyle a Port Ainé.     
 
Enllaços d’interès                                                                                                                                      
Classificació Campionat Catalunya
Classificació prova Open

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny