Notícia

ElDorado Freeride Junior obre la setmana gran del Freeride World Tour a Arcalís

El temple andorrà del freeride ja està a punt per a l'aterratge del gran circ del FWT

eldorado,arcalis
ElDorado Freeride Junior obre la setmana gran del Freeride World Tour a Arcalís Autor/a: C. Rull
La segona parada d’ElDorado Freeride Junior promet emocions fortes a Ordino-Arcalís el cap de setmana del 2 i 3 de març. Un total de 80 riders es batran en una cita que obre la setmana del Freeride World Tour a la mítica estació andorrana.
 

La història del freeride als Pirineus està escrita per ElDorado Freeride amb més de dues dècades de trajectòria veient créixer i millorar a molts dels grans riders dels darrers anys. Part de l'èxit de ElDorado Freeride és gràcies a Ordino-Arcalís, que des de 2006 ha estat la seu de la prova que ha madurat fins a ser fixa en el calendari del Freeride World Tour per cinquè any consecutiu. Una cita esperada per tots i que concentra a pràcticament tota la premsa especialitzada i aficionats a aquesta disciplina extrema en un cap de setmana espectacular.

ElDorado Freeride Junior s'internacionalitza definitivament congregant a riders d'Andorra, Espanya, França, Gran Bretanya, Alemanya, Irlanda, Japó, Nova Zelanda, Polònia, Suïssa i Suècia que anhelen competir a Ordino-Arcalís. L'estació andorrana està considerada un dels temples del freeride mundial, amb permís de Verbier, i al llarg d'aquests anys ha vist línies de riders de referència com el francès Leo Slemet, el rus Ivan Malakhov, el rider aranès Aymar Navarro o l'austríaca Manuela Mandel, que ja sap el que és triomfar a Arcalís.

L'última prova del Freeride JUNIOR TOUR 2019 d'Ordino-Arcalís de categoria 3* del Freeride World Tour serà l'aperitiu de la gran setmana del Freeride World Tour. Els joves talents del freeride mundial podran compartir espais i activitats amb els seus ídols del FWT, que de ben segur i molt aviat, seran companys al gran circ del freeride mundial.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny