Notícia

Pal Arinsal inicia la comercialització a preus de promoció del forfet Ski & Bike 2019-2020

Pal Arinsal inicia la comercialització a preus de promoció del forfet Ski & Bike 2019-2020
Pal Arinsal inicia la comercialització a preus de promoció del forfet Ski & Bike 2019-2020
Després de l’èxit aconseguit en la primera edició del forfet anyal de Ski&Bike, l’estació de la Massana ja assoleix aquest forfet. Tot i estan en plena temporada d’hivern i disposant d’un forfet de Ski&Bike que encara és vigent, aposta per seguir premiant la fidelitat dels clients que podran gaudir-lo a partir de la temporada d’hivern 2019-2020.


Pal Arinsal torna a posar a disposició dels clients el forfet Ski&Bike que dóna la possibilitat de tindre accés a les instal·lacions de Pal i Arinsal durant 10 mesos l'any, tant a l'hivern com a l'estiu recompensant als clients que s’avancen a la compra amb un preu més avantatjós. Aquest tipus de venda anticipada ja s’aplica a grans estacions d’Estats Units, Suïssa o Canadà. Actualment, aquesta acció col·loca a Vallnord-Pal-Arinsal com a pioners dins de la península.
 
Aquest forfet de temporada es podrà adquirir, exclusivament de forma online,  a través de l’enllaç: http://www.vallnord.com/pal-arinsal/ca/forfait-temporada-skibike.html a partir de l’1 de març en format de prevenda i serà vàlid per la temporada d’hivern 2019-2020 i estiu 2020 tant per residents com no residents. El més important és que el millor preu estarà disponible durant els propers 2 mesos, és a dir, de l’1 de març al 30 d’abril. Per als clients residents, el preu de sortida tindrà un cost de 150€ i els avantatges dels veïns de la Massana s’amplien a tots els ciutadans d’Andorra i serà el mateix sense distinció de parròquies ni antiguitat. Pel que fa als clients no residents, es disposen de diferents tarifes amb una relació qualitat-preu molt competitiva dins  del món de la neu: el client fidel i el nou podrà disposar del seu forfet per un preu de 250€ i el client de l’Alt Urgell per un cost de 200€.
 
I com a la passada edició, es manté la opció per als infants amb una promoció especial per a famílies que amb l’adquisició d’un forfet d’adult, podrà adquirir per 75€ el forfet d’un infant sense límit en quantitats dins del mateix nucli familiar. Els preus dels infants individual tindran un cost a partir de 55€ i pels jubilats de 115€.
 
En aquesta ocasió, els clients podran recollir físicament el seu forfet a partir del mes d’octubre del 2019 a qualsevol taquilla de la Massana o Pal presentant el resguard de la seva reserva. En el cas dels residents, serà necessari presentar el passaport o document de residència per poder aprofitar dels avantatges com a ciutadà.
 
Forfet vàlid per a la temporada 2019-20

Es tracta d’un forfet que serà vàlid un cop finalitzi la temporada d’estiu 2019 i podrà utilitzar-se a partir del 30 de novembre del 2019 fins al 12 d’octubre del 2020. Es tracta d’un passi que dóna la possibilitat de gaudir de les instal·lacions de Vallnord-Pal-Arinsal durant 10 mesos l’any, tant dels remuntadors com de les pistes per l’hivern i circuits del Bike Park a l’estiu. És l’estació més pròxima al centre d’Andorra que proposa una gran alternativa per viure experiències amb família i amics. L’estació de la Massana també posa a disposició dels seus clients fins a 13 activitats alternatives durant tot l’any com el Parc de Cordes o la tirolina Big Zip, entre altres, així com fins a 13 espais de restauració amb una oferta gastronòmica molt variada.
 
Ara l’hivern es converteix en una gran estació d’esquí per viure la neu però a l’estiu, no deixa de ser un entorn d’aventura amb l’obertura del Bike Park i Mountain Park i diferents rutes de senderisme que es fan més accessibles amb l’accés als ginys.

Les tarifes completes en aquest enllaç:  http://www.vallnord.com/pal-arinsal/ca/forfait-temporada-skibike.html

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny