Notícia

Pal Arinsal inicia la comercialització a preus de promoció del forfet Ski & Bike 2019-2020

Pal Arinsal inicia la comercialització a preus de promoció del forfet Ski & Bike 2019-2020
Pal Arinsal inicia la comercialització a preus de promoció del forfet Ski & Bike 2019-2020
Després de l’èxit aconseguit en la primera edició del forfet anyal de Ski&Bike, l’estació de la Massana ja assoleix aquest forfet. Tot i estan en plena temporada d’hivern i disposant d’un forfet de Ski&Bike que encara és vigent, aposta per seguir premiant la fidelitat dels clients que podran gaudir-lo a partir de la temporada d’hivern 2019-2020.


Pal Arinsal torna a posar a disposició dels clients el forfet Ski&Bike que dóna la possibilitat de tindre accés a les instal·lacions de Pal i Arinsal durant 10 mesos l'any, tant a l'hivern com a l'estiu recompensant als clients que s’avancen a la compra amb un preu més avantatjós. Aquest tipus de venda anticipada ja s’aplica a grans estacions d’Estats Units, Suïssa o Canadà. Actualment, aquesta acció col·loca a Vallnord-Pal-Arinsal com a pioners dins de la península.
 
Aquest forfet de temporada es podrà adquirir, exclusivament de forma online,  a través de l’enllaç: http://www.vallnord.com/pal-arinsal/ca/forfait-temporada-skibike.html a partir de l’1 de març en format de prevenda i serà vàlid per la temporada d’hivern 2019-2020 i estiu 2020 tant per residents com no residents. El més important és que el millor preu estarà disponible durant els propers 2 mesos, és a dir, de l’1 de març al 30 d’abril. Per als clients residents, el preu de sortida tindrà un cost de 150€ i els avantatges dels veïns de la Massana s’amplien a tots els ciutadans d’Andorra i serà el mateix sense distinció de parròquies ni antiguitat. Pel que fa als clients no residents, es disposen de diferents tarifes amb una relació qualitat-preu molt competitiva dins  del món de la neu: el client fidel i el nou podrà disposar del seu forfet per un preu de 250€ i el client de l’Alt Urgell per un cost de 200€.
 
I com a la passada edició, es manté la opció per als infants amb una promoció especial per a famílies que amb l’adquisició d’un forfet d’adult, podrà adquirir per 75€ el forfet d’un infant sense límit en quantitats dins del mateix nucli familiar. Els preus dels infants individual tindran un cost a partir de 55€ i pels jubilats de 115€.
 
En aquesta ocasió, els clients podran recollir físicament el seu forfet a partir del mes d’octubre del 2019 a qualsevol taquilla de la Massana o Pal presentant el resguard de la seva reserva. En el cas dels residents, serà necessari presentar el passaport o document de residència per poder aprofitar dels avantatges com a ciutadà.
 
Forfet vàlid per a la temporada 2019-20

Es tracta d’un forfet que serà vàlid un cop finalitzi la temporada d’estiu 2019 i podrà utilitzar-se a partir del 30 de novembre del 2019 fins al 12 d’octubre del 2020. Es tracta d’un passi que dóna la possibilitat de gaudir de les instal·lacions de Vallnord-Pal-Arinsal durant 10 mesos l’any, tant dels remuntadors com de les pistes per l’hivern i circuits del Bike Park a l’estiu. És l’estació més pròxima al centre d’Andorra que proposa una gran alternativa per viure experiències amb família i amics. L’estació de la Massana també posa a disposició dels seus clients fins a 13 activitats alternatives durant tot l’any com el Parc de Cordes o la tirolina Big Zip, entre altres, així com fins a 13 espais de restauració amb una oferta gastronòmica molt variada.
 
Ara l’hivern es converteix en una gran estació d’esquí per viure la neu però a l’estiu, no deixa de ser un entorn d’aventura amb l’obertura del Bike Park i Mountain Park i diferents rutes de senderisme que es fan més accessibles amb l’accés als ginys.

Les tarifes completes en aquest enllaç:  http://www.vallnord.com/pal-arinsal/ca/forfait-temporada-skibike.html
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial