Notícia

Entrevista amb en Willy del Refugi Ulldeter

Una vídeo-entrevista on preguntem per la relació amb Vallter 2000, la massificació de la ruta al Bastiments i la situació actual de l'excursionisme


En Willy ha viscut 11 temporades d’hivern a Ull de Ter, i se sent un privilegiat per guardar l’hereu del que va ser un dels refugis pioners de l’excursionisme. Voleu saber com és la vida d'un guarda?


Guillem Fernández, més conegut com a “Willy” és el guarda del Refugi Ulldeter, situat a la cota 2.200, ben a prop de Vallter 2000. Ha viscut 11 temporades d'hivern a Ull de Ter, i se sent un privilegiat per guardar l'hereu del què va ser un dels refugis pioners de l'excursionisme. Es tracta d'una vídeo-entrevista on li preguntem per la relació amb la veïna Vallter 2000, la massificació de la ruta al Bastiments, la situació actual de l'excursionisme o com va afectar la reconversió de la pista del Xalet en pista per a l'esquí de muntanya. I moltes altres qüestions.

Ull de Ter, un refugi històric entre l'esquí de muntanya i l'esquí alpí

El refugi es va construir l'any 1940 després que el refugi original, construït una mica més amunt, quedés en ruïnes després de la Guerra Civil. La ubicació del nou refugi, a 10 minuts de la carretera, el fa accessible a tota classe de públic, tant famílies com experts en alta muntanya.

L'edifici compta amb 57 places i ofereixen servei de bar, activitats i fins i tot els pots demanar que et preparin un pícnic.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny