Notícia

Entrevista amb en Willy del Refugi Ulldeter

Una vídeo-entrevista on preguntem per la relació amb Vallter 2000, la massificació de la ruta al Bastiments i la situació actual de l'excursionisme


En Willy ha viscut 11 temporades d’hivern a Ull de Ter, i se sent un privilegiat per guardar l’hereu del que va ser un dels refugis pioners de l’excursionisme. Voleu saber com és la vida d'un guarda?


Guillem Fernández, més conegut com a “Willy” és el guarda del Refugi Ulldeter, situat a la cota 2.200, ben a prop de Vallter2000. Ha viscut 11 temporades d’hivern a Ull de Ter, i se sent un privilegiat per guardar l’hereu del que va ser un dels refugis pioners de l’excursionisme. es tracta d'una vídeo-entrevista on li preguntem per la relació amb la veïna Vallter 2000, la massificació de la ruta al Bastiments, la situació actual de l'excursionisme o com va afectar la reconversió de la pista del Xalet en pista per a l'esquí de muntanya. I moltes altres qüestions.
 
Ull de Ter, un refugi històric entre l'esquí de muntanya i l'esquí alpí
 

El refugi es va construïr l'any 1940 després de que el refugi original, construït una mica més amunt, quedés en ruines després de la Guerra Civil. L’ubicació del nou refugi, a 10 minuts de la carretera, el fa accessible a tota classe de públic, tant families com experts en alta muntanya.
 
L'edifici compta amb 57 places i ofereixen servei de bar, activitats i fins i tot els pots demanar que et preparin un pícnic. A la seva pàgina web hi trobareu informació completa: http://www.ulldeter.net
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial