Notícia

Lles de Cerdanya promocionarà aquest diumenge les sortides amb raquetes de neu amb una sessió d'instagramers

La trobada és organitzada per la Diputació de Lleida, mitjançant el Patronat de Turisme, el Consell Comarcal de la Cerdanya, l’estació de Lles de Cerdanya i Tot Nòrdic

lles de cerdanya,nordic,esqui de fons
L'estació de nòrdic Lles de Cerdanya promocionarà diumenge les sortides amb raquetes de neu amb una sessió d'instagramers Autor/a: Lles estació d\'esquí i muntanya
La Diputació de Lleida, mitjançant el Patronat de Turisme, conjuntament amb el Consell Comarcal de la Cerdanya, l’estació d’esquí nòrdic de Lles de Cerdanya i Tot Nòrdic, ha organitzat per a aquest diumenge, dia 3 de març, una nova trobada d’Instagramers destinada a promocionar les activitats complementàries als esports de neu. Aquesta vegada la proposta va dirigida a gaudir d’una excursió amb raquetes de neu per l’estació de Lles de Cerdanya adreçada als usuaris consolidats de l’aplicació per a mòbils Instagram.

El punt de trobada per a tots els inscrits serà el Refugi Cap de Rec de l’estació de Lles de Cerdanya a partir de les 9.30 hores de diumenge. A les 10.30 sortirà d’aquest mateix lloc l’excursió amb raquetes per fer un itinerari que desvetllarà l’organització el mateix diumenge. La mateixa organització facilitarà l’equipament als participants que no disposin del material necessari, llevat de les botes. També els oferirà el dinar al Refugi Cap de Rec amb productes locals.

Tots els participants podran captar amb els seus telèfons mòbils la singular bellesa dels paisatges de la comarca de la Cerdanya lleidatana, emplaçada en una situació privilegiada en un entorn de gran valor paisatgístic que alterna els boscos de pi negre amb vistes panoràmiques a la serra del Cadí i a la vall de la Cerdanya en plena temporada d’hivern i en un cap de setmana que disposarà d’una climatologia molt bona.

Aquesta és la primera trobada d’Instagramers que ha organitzat el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida aquest any 2019. Des del 2013 el Patronat organitza cada any diferents sortides a les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida adreçades als usuaris consolidats de l’aplicació per a mòbil Instagram amb l’objectiu de donar una major difusió als diferents recursos i productes turístics del territori mitjançant les noves tecnologies, en aquest cas per mitjà del quadrat d’Instagram dels telèfons mòbils.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny