Notícia

La Fundació Jesús Serra uneix esport i formació en el seu 12è Trofeu d'Esquí a Baqueira Beret

El campionat se celebrarà del 9 al 10 de març

fundacio,jesus serra,podi
La Fundació Jesús Serra uneix esport i formació en el seu 12è Trofeu d'Esquí a Baqueira Beret Autor/a: Baqueira
El campionat se celebrarà del 9 al 10 de març a Baqueira i comptarà amb diversos premis per als guanyadors i sortejos entre tots els participants. La Fundació Jesús Serra, del Grup Catalana Occident, organitza per dotzè any consecutiu el seu trofeu d'esquí obert a tot el públic, de manera que podran participar tant aficionats com esquiadors de competició.


El campionat se celebrarà del 9 al 10 de març a l'estadi de Beret i comptarà amb diferents premis pels guanyadors i sortejos entre tots els participants.
 
La Fundació Jesús Serra, del Grup Catalana Occident, organitza per dotzè any consecutiu el seu trofeu d’esquí obert a tot el públic, pel que podran participar ja siguin aficionats com esquiadors de competició.
 
Tots els participants al trofeu entraran en el sorteig de diferents premis de roba esportiva que es realitzarà en el marc d’una gran festa després de la jornada de dissabte. A més, el campionat proporcionarà ajudes econòmiques destinades a finançar part dels estudis superiors dels joves esportistes millor classificats menors de 25 anys. Amb aquest ajut es reforça el suport a la formació, un valor estretament lligat a l’essència del trofeu ja que Jesús Serra Santamans li atorgava una gran importància.
 
Totes les persones interessades a participar en el Torneig podran fer-ho en les 22 categories en que es divideix la competició; les quals van des d’infantil a veterans, passant per la categoria elit formada exclusivament per corredors amb llicència. A més dels competidors i acompanyants, enguany el Trofeu tindrà l’honor de rebre, a la preciosa estació de Baqueira, la visita i exhibició del campió mundial i dels Jocs Paralímpics, en Jon Santacana.
 
Les inscripcions, limitades a un màxim de 500 persones, es poden realitzar a través del club d’esquí al qual es pertanyi o de manera independent a la pàgina web www.esquifjs.com. El termini finalitza el dijous 7 de març. Per a més informació, pots seguir els diferents perfils de la Fundació Jesús Serra i de Baqueira Beret a les xarxes socials.
 
Proves i premis
 
El dissabte 9 de març començarà la competició d’”Slalom Gegant”, caracteritzada per la velocitat, precisió, coordinació i tècnica dels participants. Els guanyadors seran aquells que aconsegueixin completar el circuit en el menor temps. L’”Slalom Paral·lel” es disputarà diumenge dia 10 entre els 16 millors temps femenins i els 32 millors temps masculins provinents dels resultats de dissabte. Aquesta prova consisteix en el descens simultani de dos participants en un recorregut més curt que en l’”Slalom Gegant”.
 
Els tres primers classificats de l’”Slalom Gegant” en les seves diferents categories rebran diversos obsequis de les marques col·laboradores (Salomon, Buff i SoloNieve). D’altra banda, els tres primers classificats en l’”Slalom Paral·lel”, tant en categoria masculina com femenina i menors de 25 anys, també tindran premi. Seran guardonats amb articles de diferents marques col·laboradores (Suunto, Salomon i Buff), i a més, rebranun xec per una bossa d’estudis per valor de 3.000 euros (1r premi), 2.500 euros (2n segon) i 2.000 euros (3r premi).

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots