Notícia

El carnaval consolida l'alta afluència de les darreres setmanes a Masella

Les vacances de la neige al sud de França aquestes dues setmanes han contribuït a l'alta afluència

pista rovellosn,la pia,masella
Imatges d'aquesta setmana a Masella Autor/a: Masella
Aquesta setmana l'estació ha registrat una afluència molt bona. Els dies feiners l'afluència ha sigut excel·lent amb moltes famílies però, també, amb molts grups escolars. Més enllà dels esquiadors vinguts d'arreu de l'Estat, ha destacat una alta afluència d'esquiadors provinents de diferents regions dels sud de França, ja que aquestes dues setmanes, la darrera de febrer i la primera de març, la zona de Tolouse i Montpellier es troben en plenes vacances de la neige.

El cap de setmana, en canvi, la bona afluència ha vingut majoritàriament per part d'esquiadors integrats per famílies o grups d'amics i clubs d'esquí vinguts de Barcelona, així com de la seva àrea d'influència.

Els esquiadors d'aquesta setmana han gaudit d'unes condicions primaverals, gràcies a les temperatures agradables que han omplert terrasses, bars i restaurants i, sobretot, les pistes. Malgrat la bonança meteorològica les pistes presenten un bon estat gràcies a l'altitud, l'orientació nor, el bosc que protegeix la neu de la radiació solar i el clima sec de la Cerdanya.

La previsió

Seguint el patró del clima típic de la comarca, de cara els dies 6 i 7 de març, hi ha previsió de canvi de temps amb descens de les temperatures i molt possible retorn de les nevades.

Abonament de primavera

Masella romandrà oberta fins que les condicions ho permetin que, generalment, coincideix amb finals d'abril o primers de maig. Així que l'estació, per aprofitar aquests gairebé dos mesos de temporada que resten, ja ha posat a la venda l'abonament de primavera: un passi que permet esquiar cada dia fins a finals de temporada Aquest abonament s'amortitza en només 5 dies d'esquí i, a més a més, permet esquiar en 50 estacions d'arreu del Món. A més, els esquiadors amb abonament de feiners, a partir del dilluns 4 de març ja poden esquiar cada dia.


Entrevista

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


33%


8%


59%

66 vots