Notícia

Comunicat de premsa de Masella i HEAD. Cancel·lada la prova de les 12 hores.

Masella i HEAD acorden cancel·lar les 12 Hores Non Stop Masella

HEAD,12H,Masella
Comunicat de premsa de Masella i HEAD. Cancel·lada la prova de les 12 hores. Autor/a: Masella
Segons el comunicat enviat per la direcció tècnica de la cursa, els organitzadors creuen que les altes temperatures dels darrers dies impedeixen que la pista Davallada, on s'hi havia de marcar el traçat de gegant de la prova de resistència, pugui absorbir els més de 1.500 descensos d'esquiadors que es preveuen haurien passat per l'esmentat traçat. La seguretat primer, han informat en el comunicat que reproduïm a continuació.


Malgrat les altes expectatives creades per a aquesta tercera edició de les HEAD 12 HORES NON STOP Masella 2019, la direcció tècnica de la cursa ha hagut de prendre la decisió de cancel·lar la prova.

Una decisió obligada, ja que l'organització de les # HEAD12HORASNONSTOP Masella no pot garantir la seguretat dels participants durant 12 hores seguides i en la totalitat del recorregut, a causa de les altes temperatures dels últims dies. Una dada a tenir en compte és que, en l'última edició, es van completar ni més ni menys que 1.500 baixades pel mateix traçat.

Sent aquesta prova un esdeveniment lúdic on preval per sobre de tot la seguretat, la direcció tècnica ha considerat que la seva cancel·lació és l'opció més adequada per evitar que ningú pateixi cap dany.

Sentim mot el que ha passat però esperem tornar l'any que amb més força que mai!

#HEAD, what s your limit?

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny