Notícia

La prova de FWT Ordino Arcalís 2019 es disputarà demà dijous

Ja tenim data, hora i zona escollida perquè es disputi la prova del Freeride World Tour d'Arcalís: dijous 7 de març al sector les Portelles

arcalis,FWT,portelles
La prova de FWT Ordino Arcalís 2019 es disputarà demà dijous Autor/a: FWT
Finalment, la prova de Freeride World Tour Ordino d'Arcalís 2019 tindrà lloc el 7 de març a partir de les 8.30 h al sector de les Portelles. S'esperen nevades avui vespre i nit i unes bones condicions per a demà.


Finalment, la prova de Freeride World Tour Ordino d'Arcalís 2019 tindrà lloc el 7 de març a partir de les 8.30 h al sector de les Portelles. S'esperen nevades avui vespre i nit i unes bones condicions per a demà. La baixada del primer rider està prevista per a les 8.45 h. Es podrà seguir en línia i www.freerideworldtour.com i per www.andorradifusio.ad

La prova es disputarà a la zona de Portelles. S'ha descartat el pic de l'estany Fourcat, lloc que inicialment es marcava com a favorit, en previsió de les nevades que cobriran durant el dia d'avui i d'aquesta nit la zona escollida (al mapa de freeride de l'estació quina és aquesta àrea).

El rider aranès Aymar Navarro serà el segon esquiador a sortir pel que fa a esquí d'homes, ho farà per darrere de Wadeck Gorak. L'espanyol Thomas Rich prendrà la sortida en el sisè lloc en la categoria de surf de neu homes.

El lliurament de premis tindrà lloc a les 12h a la zona de meta, a la Portella del Mig.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny