Notícia

Esquiadors de la Copa del Món entrenen des d'avui i fins a dijous a La Molina

L'estadi FIS Comella-Estadi de La Molina, seu dels entrenaments per a les finals de la Copa del Món FIS d’esquí alpí

La Molina,catalunya-cerdanya,comella-estadi
Esquiadors de la Copa del Món entrenen des d'avui i fins a dijous a La Molina Autor/a: Diaridelaneu.cat
L’estació catalana acollirà de dimarts a dijous l’entrenament de diferents equips que tenen previst participar a les finals de la Copa del Món FIS que es porten a terme aquesta setmana a Soldeu El Tarter. Concretament, han confirmat la seva presencia esportistes d’Eslovàquia com Petra Vlhova, de Suïssa com Daniel Yule, o de França amb Clement Noel, que aprofitaran les bones condicions de l’estació per preparar-se.


Els esquiadors tècnics d’esquí alpí de més nivell de França, Suïssa i la reconeguda esquiadora eslovaca Petra Vlhova, actualment segona a la classificació general de Copa del Món darrera l’americana Mikaela Shiffrin, seran a l’estació per a entrenar en les millors condicions amb l’objectiu de pujar al graó més alt del podi a les finals de la Copa del Món FIS d’esquí alpí.
 
El conjunt d’esquiadors entrenaran a les pistes Estadi i Comella, en el que es coneix com l’Estadi Supermolina, les disciplines tècniques de l’esquí alpí: gegant (GS) i eslàlom (SL). Està previst que siguin a la pista de La Molina que va ser escenari de la Copa del Món d’alpí de 2008, entre dimarts 12 i dijous 14 de març.
 
Petra Vlhova, Daniel Yule i Clement Noel, entre d’altres

La segona millor esquiadora mundial del moment, l’eslovaca Petra Vlhova competirà en les finals de Soldeu de GS i SL a finals de setmana. Per a preparar-se ha triat les pistes de La Molina. Vlhova ha fet una grandíssima temporada i actualment és segona a la general de Copa del Món. En les disciplines tècniques, de les que és especialista, és la segona tant en SL com en GS. Sempre per davant d’ella, l’imbatible Shiffrin.
 
Pel que fa als homes presents a La Molina, un total de 7 esquiadors francesos y 7 esquiadors suïssos gaudiran de les instal·lacions per entrenar-se de la millor manera i en unes excel·lents condicions.
 
Els esportistes francesos més destacats són Clement Noel, jove de 21 anys revelació de la temporada i que està classificat en 5a posició en SL. Dels francesos també seran a La Molina Thomas Fanara, cinquè a la classificació de GS, Mathieu Faivre (GS), Victor Muffat-Jeandet (GS), Thibaut Favrot (GS), Jean-Baptiste Grange (SL) i Julien Lizeroux (SL).
 
Per part dels esquiadors suïssos, els més destacats a l’estació degana dels esports hivern a Espanya són Daniel Yule, que és el segon de la classificació de Copa del Món de SL, i Ramon Zenhaeusern, que és el tercer a molts pocs punts del seu compatriora. També seran a La Molina Loic Meillard (GS i SL), Marco Odermatt (GS), Gino Caviezel (GS), Thomas Tumler (GS) i Cedric Noger (GS).
 
Publicitat
Publicitat

Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista
Publicitat

Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat