Notícia

Pal Arinsal acull 190 participants en la tercera edició de la Pal Skimo Femení

S’ha realitzat aquest diumenge, 10 de març, en honor al Dia Internacional de la Dona

skimo,Pal,
Pal Arinsal acull 190 participants en la tercera edició de la Pal Skimo Femení Autor/a: Vallnord
La cursa solidària d’esquí de muntanya i de raquetes de neu s’ha realitzat aquest diumenge, 10 de març, en honor al Dia Internacional de la Dona i que ha transcorregut en un ambient molt distès i amistós a Vallnord-Pal-Arinsal. En la categoria d’esquí de muntanya, la cursa ha estat coronada per Queralt Riba i en la categoria de raquetes per Mireia Fumenal. En total, 190 persones, principalment dones, han participat a l’esdeveniment, ja sigui en parella o a títol individual, amb un objectiu comú: contribuir un any més amb l’Associació d’Afectats d’Autisme d’Andorra (Autea). En total s’han registrat 220 inscripcions, 100 més que la passada edició.


La tercera edició de la cursa d’esquí de muntanya Pal Skimo Femení, que aquest diumenge s’ha desenvolupat en  l’estació de Vallnord-Pal-Arinsal en el marc del Dia Internacional de la Dona celebrat el divendres, 8 de març, s’ha executat amb dues modalitats. En esquí de muntanya, Queralt Riba ha estat la corredora més ràpida dels 4 quilòmetres de cursa i 432 metres de desnivell positiu i ho ha fet amb un temps de 38:06.49. Aquesta cursa s’ha iniciat al Pla de la Caubella i ha finalitzat al Pic del Cubil. La segona guanyadora de la jornada ha estat Carol Cureau, que ja va obtenir aquesta posició a la passada edició, i que aquest cop ho ha fet amb un temps de 38:32.94. Finalment, Sandra Almeida i Laia Santuré de l’equip Sandra i Eva Team  que han estat terceres classificades amb un temps de 40:05.45.
 
Pel que fa a la categoria de raquetes, Mireia Fumenal ha guanyat la cursa de 3,4 quilòmetres i 179 metres de desnivell positiu amb un temps de 27:26.20. L’ha seguit Hind Jamiloun amb una diferència de poc més de dos minuts (29:33.96) i finalment Elizabeth Lerner ha tancat el cercle de victòries amb una tercera posició i un temps de 30:58.72. Aquesta modalitat ha seguit un itinerari circular des del Planell de Pal fins al Pla de la Cot, per tornar al punt de sortida.
 
Com en la anterior edició, a banda de la participació femenina, moguda tant per la competició com per la possibilitat d’involucrar-se en la causa de l’associació per l’autisme andorrana, es destaca la presència masculina en aquesta cursa que malgrat no dur un dorsal ni puntuar per a podi, han volgut donar suport a les seves companyes i també al motiu de lluita.
 
La jornada, que ha finalitzat amb una sessió d’estiraments a la zona de la Caubella que finalment ha terminat amb un dinar. La gran satisfacció de la jornada ha estat, això no obstant, l’èxit participatiu, ja que ha augmentat prop de 100 participants i per tant,  ha permès recaptar més recursos per a Autea. L’associació rebrà el xec els propers dies.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny