Notícia

Torna l'SnowGay Weekend a Boí Taüll

Serà del 21 al 24 de març a Boí Taüll, el festival gay a la neu que atrau més de 500 assistents

boí,taull,boi taull,base,estacio,restaurant,edifici
Serà del 21 al 24 de març a Boí Taüll, el festival gay a la neu que atrau més de 500 assistents Autor/a: Boí-Taüll
Snowgay Weekend, el festival que uneix activitats esportives i culturals amb festes i concerts destinats al col·lectiu LGTBI+, celebra aquest any la seva tercera edició amb més localitats, més activitats i més actuacions.

L'esdeveniment que creix cada any acaba de confirmar el cartell d'actuacions, entre les quals l'assistència Soraya Arnelas, que presentarà els seus nous èxits en una nit dedicada a Eurovisió, La Terremoto de Alcorcón i Glitch Gyals, (LaPili i Girafa Rei). L'animació ve encapçalada per Xenon, la travesti més famosa de Torremolinos. Després de l'èxit en la passada edició, The Chanclettes tornaran a la Vall de Boí amb un nou espectacle, a mig camí entre el teatre i la discoteca mòbil. A la nit arribarà el torn de les festes convidades com Yass! , Amb tots els èxits pop, o Melon Party amb el millor house.

Festa, jocs, esport, naturalesa, relaxació i cultura conviuen en aquesta cita anual que organitzen Rainbow Gay Tours i Bojament i que reivindica la igualtat i la diversitat des de l'estació de Boí Taüll, emblema del Pirineu lleidatà.

Martí Rafel, director general de Nozar Hotels & Resorts comenta que "Boí Taüll i el seu entorn ofereixen una àmplia oferta esportiva, gastronòmica i cultural per a tota mena de públics i és molt positiu potenciar-la amb esdeveniments d'aquestes característiques, contribuint a la promoció turística de Lleida a tot el país i, cada vegada més, també internacionalment."

Snowgay Weekend, al qual alguns anomenen ja l''Orgull de l'hivern', ofereix així una completa agenda que integra activitats esportives a la neu, excursions, festes i concerts durant els quatre dies de festival, i demostra així que les celebracions i el fred també poden portar-se bé.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny