Notícia

Torna l'SnowGay Weekend a Boí Taüll

Serà del 21 al 24 de març a Boí Taüll, el festival gay a la neu que atrau més de 500 assistents

boí,taull,boi taull,base,estacio,restaurant,edifici
Serà del 21 al 24 de març a Boí Taüll, el festival gay a la neu que atrau més de 500 assistents Autor/a: Boí-Taüll
Snowgay Weekend, el festival que uneix activitats esportives i culturals amb festes i concerts destinats al col·lectiu LGTBI+, celebra aquest any la seva tercera edició amb més localitats, més activitats i més actuacions.

L'esdeveniment que creix cada any acaba de confirmar el cartell d'actuacions, entre les quals l'assistència Soraya Arnelas, que presentarà els seus nous èxits en una nit dedicada a Eurovisió, La Terremoto de Alcorcón i Glitch Gyals, (LaPili i Girafa Rei). L'animació ve encapçalada per Xenon, la travesti més famosa de Torremolinos. Després de l'èxit en la passada edició, The Chanclettes tornaran a la Vall de Boí amb un nou espectacle, a mig camí entre el teatre i la discoteca mòbil. A la nit arribarà el torn de les festes convidades com Yass! , Amb tots els èxits pop, o Melon Party amb el millor house.

Festa, jocs, esport, naturalesa, relaxació i cultura conviuen en aquesta cita anual que organitzen Rainbow Gay Tours i Bojament i que reivindica la igualtat i la diversitat des de l'estació de Boí Taüll, emblema del Pirineu lleidatà.

Martí Rafel, director general de Nozar Hotels & Resorts comenta que "Boí Taüll i el seu entorn ofereixen una àmplia oferta esportiva, gastronòmica i cultural per a tota mena de públics i és molt positiu potenciar-la amb esdeveniments d'aquestes característiques, contribuint a la promoció turística de Lleida a tot el país i, cada vegada més, també internacionalment."

Snowgay Weekend, al qual alguns anomenen ja l''Orgull de l'hivern', ofereix així una completa agenda que integra activitats esportives a la neu, excursions, festes i concerts durant els quatre dies de festival, i demostra així que les celebracions i el fred també poden portar-se bé.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial