Notícia

El Puigmal, així està avui i així estava fa un any

Us mostrem la mateixa fotografia amb un any de diferència

puigmal
El Puigmal, així està avui i així estava fa un any Autor/a: Diaridelaneu.cat
Que la temporada de neu 2017-18 va ser excepcionalment positiva pel que fa a neu a les muntanyes ho tenim tots molt clar. I que la 2018-19 està exactament tot el contrari, també. Us mostrem una imatge del Puigmal en el seu vessant de ponent amb 365 dies de diferència.


Sovint, al Diaridelaneu, ens agrada mostrar imatges del Pirineu capturades amb un any de diferència. I normalment ens serveixen per fer comparacions gens rigoroses i que només pretenen fer una comparativa ràpida  i curiosa, o si ho preferiu simpàtica, de la mateixa perspectiva però amb 365 dies de diferència. I el cert és que enguany la neu se'ns ha quedat molt curta.

Avui us mostrem una fotografia del Puigmal i els seus contraforts en el seu vessant de ponent. La fotografia de 2018 es va capturar des del telecadira del Torrent Negre de La Molina, i la de l'actual de 2019 s'ha fet avui des de la pista Dues Estacions. I ja ho veieu, és evident que la temporada de neu 2017-18 va ser excepcionalment positiva pel que fa a neu al Pirineu, mentre que la 2018-19 està sent exactament tot el contrari.EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


17%


17%


67%

6 vots