Notícia

Espot acull la cursa popular Tamarro Race

La competició, que enguany arriba a la seva onzena edició, se celebrarà diumenge 24 de març

Espot acull la cursa popular Tamarro Race
Espot acull la cursa popular Tamarro Race
Es tracta d’una carrera gratuïta que aglutina tots els nivells d’esquí i recorrerà la pista Obaga de l’estació. Durant el matí també es farà una xocolatada per als participants.


Diumenge 24 de març, Espot acollirà l’onzena edició de la Tamarro Race, una competició gratuïta en què, durant tot el recorregut, els participants hauran de sortejar tots els obstacles com ho fan els grans esquiadors. La competició es durà a terme a la pista Obaga de l’estació i tindrà un recorregut de quatre quilòmetres i 800 metres de desnivell.
 
Les inscripcions es podran fer el mateix dia, de bon matí, a la pista Obaga a partir de les 10.00 h, moment en què començarà la prova. A les 12.00 h sortirà l'últim corredor i a les 14.00 h tindrà lloc l’entrega de premis a la terrassa de la cota 2000. Durant el matí, de 10.00 a 12.00 h, hi haurà xocolata calenta per als corredors, perquè recuperin forces a la línia de meta.
 
La Tamarro Race és una competició popular apta per a tots els públics i nivells. El Tamarro és un animalet imaginari present en les tradicionals llegendes del Pallars Sobirà. Actualment ha evolucionat en festa i és un motiu de broma per explicar als visitants que el tamarro és una bestiola autòctona del Pirineu que convé caçar de nit i en grup a la vora dels rius.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny
giny