Notícia

Comença l'esquí de primavera a Vall de Núria

Del 23 al 31 de març l’estació d'esquí i serveis de Vall de Núria funcionaran de 9h a 14h.

debutants,vall de nuria
Vall de Núria es planteja la reobertura el cap de setmana del 6 i 7 d’abril amb la zona de debutants i la pista de les Creus Autor/a: Diaridelaneu.cat
L’estació d’esquí de Vall de Núria encara la primavera amb nous horaris, calendari d’obertura i activitats. Del 23 al 31 de març l’estació i serveis de Vall de Núria funcionaran de 9h a 14h.


L’estació d’esquí de Vall de Núria s'adapta a les condicions de la primavera i ho fa amb nous horaris, calendari d’obertura i activitats. I és que els dies ja són més llargs i solejats i les condicions de la neu han variat: toca adaptar-se a l'esquí de primavera. Per aquest motiu durant aquests primers dies de primavera, del 23 al 31 de març l’estació i serveis de Vall de Núria funcionaran de 9h a 14h.
 
Del 25 al 29 de març hi haurà servei normal de Tren Cremallera i serveis a l'estació de Muntanya, mentre que l’estació d’esquí romandrà tancada per tornar a obrir el cap de setmana del 30 i 31 de març.
 
Per altra banda, el Tren Cremallera, el Parc Lúdic i l’Hotel - Apartaments si es mantindran oberts ininterrompudament fins el 22 d’abril (inclòs) així com la resta de serveis a l’entorn del santuari.
 
Està previst finalitzar la temporada d’esquí el 31 de març de 2019. Si les condicions meteorològiques i d’innivació del domini ho permetessin, es plantejaria la possibilitat de reobertura  el cap de setmana del  6 i 7 d’abril amb la zona de debutants i la pista de les Creus (des del Telecabina).
 
A partir de l’1 d’abril, i amb la mirada posada al cap de setmana de la Vall dels Menuts (6 i 7 d’abril), es posaran en servei algunes de les activitats d’estiu més populars a l’entorn del Santuari.
 
I per Setmana Santa?

Enguany, amb una Setmana Santa tardana (15 al 22 d’abril) Vall de Núria esdevindrà un destí turístic i d’oci idoni per a gaudir de la combinació de paisatges d’una alta muntanya encara hivernal i la Vall de Ribes i mitja muntanya on l’eclosió de la primavera promet una gran experiència natural. Durant els dies festius, Vall de Núria funcionarà a ple rendiment amb el Tren Cremallera, Parc Lúdic i Hotel i Apartaments i resta d’activitats i serveis operatius i amb un important programa d’activitats per a petits i grans que podreu consultar al lloc web.
 
 
Per a més informació podeu contactar amb atenció al client al 972 73 20 20 o al web www.valldenuria.cat
Publicitat
Publicitat

Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista
Publicitat

Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat