Notícia

Comença l'esquí de primavera a Vall de Núria

Del 23 al 31 de març l’estació d'esquí i serveis de Vall de Núria funcionaran de 9h a 14h.

debutants,vall de nuria
Vall de Núria es planteja la reobertura el cap de setmana del 6 i 7 d’abril amb la zona de debutants i la pista de les Creus Autor/a: Diaridelaneu.cat
L’estació d’esquí de Vall de Núria encara la primavera amb nous horaris, calendari d’obertura i activitats. Del 23 al 31 de març l’estació i serveis de Vall de Núria funcionaran de 9h a 14h.


L’estació d’esquí de Vall de Núria s'adapta a les condicions de la primavera i ho fa amb nous horaris, calendari d’obertura i activitats. I és que els dies ja són més llargs i solejats i les condicions de la neu han variat: toca adaptar-se a l'esquí de primavera. Per aquest motiu durant aquests primers dies de primavera, del 23 al 31 de març l’estació i serveis de Vall de Núria funcionaran de 9h a 14h.
 
Del 25 al 29 de març hi haurà servei normal de Tren Cremallera i serveis a l'estació de Muntanya, mentre que l’estació d’esquí romandrà tancada per tornar a obrir el cap de setmana del 30 i 31 de març.
 
Per altra banda, el Tren Cremallera, el Parc Lúdic i l’Hotel - Apartaments si es mantindran oberts ininterrompudament fins el 22 d’abril (inclòs) així com la resta de serveis a l’entorn del santuari.
 
Està previst finalitzar la temporada d’esquí el 31 de març de 2019. Si les condicions meteorològiques i d’innivació del domini ho permetessin, es plantejaria la possibilitat de reobertura  el cap de setmana del  6 i 7 d’abril amb la zona de debutants i la pista de les Creus (des del Telecabina).
 
A partir de l’1 d’abril, i amb la mirada posada al cap de setmana de la Vall dels Menuts (6 i 7 d’abril), es posaran en servei algunes de les activitats d’estiu més populars a l’entorn del Santuari.
 
I per Setmana Santa?

Enguany, amb una Setmana Santa tardana (15 al 22 d’abril) Vall de Núria esdevindrà un destí turístic i d’oci idoni per a gaudir de la combinació de paisatges d’una alta muntanya encara hivernal i la Vall de Ribes i mitja muntanya on l’eclosió de la primavera promet una gran experiència natural. Durant els dies festius, Vall de Núria funcionarà a ple rendiment amb el Tren Cremallera, Parc Lúdic i Hotel i Apartaments i resta d’activitats i serveis operatius i amb un important programa d’activitats per a petits i grans que podreu consultar al lloc web.
 
 
Per a més informació podeu contactar amb atenció al client al 972 73 20 20 o al web www.valldenuria.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

''El meu dia a dia és intentar gaudir 'a muerte' de la muntanya''
Txema Trull Fotògraf especialitzat en el món de la neu

entrevista