Notícia

Formigueres, una altra estació que tanca anticipadament

L'estació del Capcir ha comunicat aquest matí la finalització de la temporada una setmana abans del previst

formigueres,webcam
Captura webcam de Formigueres d'avui a la tarda Autor/a: Captura webcam
Les altes temperatures i la manca de nevades d'aquest hivern fan caure una altra estació del llistat d'obertes. Formigueres ha anunciat avui el tancament de l'estació i demà a les 5 de la tarda serà la darrera pujada que oferiran els seus remuntadors.


Si fa una setmana era Port del Comte l'estació que es veia obligada per les circumstàncies meteorològiques a avançar la data de tancament, avui ha estat Formigueres la que ha decidit avançar, en 7 dies, la finalització de la temporada.

Els seus responsables han enviat aquest matí un comunicat per avisar del tancament de l'estació. Així doncs demà serà el darrer dia d'obertura de pistes i d'instal·lacions, que inicialment estava previst per al diumenge 31 de març.

La decisió de tancament es va prendre ahir divendres en una reunió de la direcció de l'estació amb les diferents parts implicades en la gestió i explotació del centre hivernal. Entre els motius que han propiciat l'avançament del tancament hi ha el fet que "la temporada 2018-19 ha estat escassa en nevades". Fins al mes de febrer, i coincidint amb les vacances escolars, la qualitat de la neu estava garantida, però en iniciar-se el mes de març "les altes temperatures van accelerar la degradació del mantell nival", segons s'informa en el comunicat.

Malgrat els esforços del servei de pistes de l'estació per mantenir la base de l'estació en bones condicions, les altes temperatures d'aquestes darreres setmanes han acabat afectant les condicions òptimes per continuar obrint en normalitat a partir de dilluns.

Així doncs, per "motius de seguretat i qualitat de servei", el comunicat justifica la decisió d'avançar la data de tancament a demà diumenge 24 de març
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial