Notícia

Vallter 2000 i Vall de Núria adapten horaris i obertura a l'esquí de primavera

Les dues estacions continuen obrint tot i les altes temperatures de les darreres setmanes

Vallter 2000 i Vall de Núria adapten horaris i obertura a l'esquí de primavera
Vallter 2000 i Vall de Núria adapten horaris i obertura a l'esquí de primavera Autor/a: Diari de la Neu
Arriba la primavera a les estacions d'esquí i muntanya del Ripollès, amb nous horaris. Vall de Núria mantindrà oberts al públic tots els serveis: el Cremallera, l’hotel i els apartaments, el Parc Lúdic, el Santuari, el Centre d’interpretació i les exposicions. Vallter 2000 inicia la temporada de primavera després de més de 4 mesos d’obertura de gran part del domini esquiable de l’estació.


Vallter 2000 i Vall de Núria, estacions d’esquí i muntanya ubicades a la comarca del Ripollès, arriben a la recta final de l’hivern amb ganes d’esprémer al màxim la primavera, època de l’any ideal per gaudir de les pistes d’esquí amb unes temperatures suaus i agradables.
 
Durant els propers mesos, els visitants podran acomiadar-se del fred fent el que més els agrada: esquiant, practicant snowboard o, fins i tot, passejant en un marc incomparable. Viuran sensacions increïbles tastant la neu sota un sol radiant de primavera. Embolcallats per la naturalesa de l’alta muntanya, seran testimonis d’un final de temporada ben especial, amb el grup d’amics o la família. Tot una experiència per desconnectar de la rutina i allunyar-se del tràfec de la ciutat.
 
De cara a les pròximes setmanes, tant Vallter 2000 com Vall de Núria presenten nous horaris d’obertura, perquè els usuaris puguin gaudir dels últims dies de temporada amb unes condicions excepcionals.
 
Vall de Núria, tots els serveis en funcionament

L'estació de Vall de Núria canvia el seu horari d’obertura: del dilluns 25 al divendres 29 de març romandrà tancada, però tornarà a estar en funcionament el cap de setmana del 30 i 31 (de 9.00 a 14.00 h), data en què posarà punt i final a la temporada d’esquí, previsió que pot variar, però, en funció de la situació meteorològica. Amb tot, el cap de setmana del 6 i 7 d’abril l’estació estudia la possibilitat de reobrir la zona de debutants i la pista de les Creus (des del Telecabina), sempre que les condicions siguin favorables.
 
Com és habitual, el tancament de l’estació no afectarà a la resta de serveis de Vall de Núria, és a dir, el Cremallera (l’únic mitjà d’accés directe a l’estació) el Parc Lúdic, l’hotel i els apartaments, així com també el Santuari, el Centre d’Interpretació i les exposicions.
 
A partir de l’1 d'abril, Vall de Núria escalfarà motors amb l'arribada de la primavera posant en marxa diferents activitats d'estiu com, per exemple, els passejos en barca, els ponis i el minigolf. A més, els clients de l’Hotel de Vall de Núria tindran a la seva disposició un ampli ventall de propostes per aprofitar, encara més, la seva estada.
 
Vallter 2000 inicia la temporada de primavera


Després d’una temporada d’hivern amb més de 4 mesos d’obertura de gran part del domini esquiable de l’estació, Vallter 2000 dona la benvinguda a la primavera. Situada al circ d’origen glacial de Morens-Ull de Ter i a 2.000 metres d’altitud sobre la vall del riu Ter, es caracteritza per ser una estació acollidora i familiar.
 
Durant les properes setmanes oferirà un nou horari: de dilluns 25 a divendres 29 de març, els usuaris podran accedir-hi de 8.00 del matí a 14.00 h del migdia. Pel que fa al cap de setmana del 30 i 31, els visitants podran gaudir de la neu de 8.00 a 15.00 h, per tal de garantir les millors condicions.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny