Notícia

Així és com hem posat a prova els esquís V10 de Head

Els V-SHAPE LYT són els esquís All-Mountain de HEAD per no haver de fer canvis entre pista i forapista


N'hi ha prou amb provar uns esquís un dia fent dues baixades? Si, i fins i tot en podem obtenir unes bones sensacions, i una primera impressió a pistes ens pot transmetre algunes vibracions determinants per saber si ens agraden o no, o si ens hi sentim còmodes o no. Però realment, per conèixer uns esquís amb més coneixements i estudiar-ne les reaccions no hi ha res millor com provar-los durant dos mesos i en diferents estacions. En diferents neus. En diferents pistes. Això és el que hem fet amb aquests esquís: els All-mountain de Head, els V10 - V-Shape LYT.


A mitjans febrer ens vam calçar els esquís V-10 de Head, la gamma all-mountain pensada per a esquiadors a qui ens agrada la pista i el fora-pista.

Un esquí perfecte per als qui volem un esquí tot-terreny, o potser millor dir-ne tota-neu sense haver d'estar fent canvis al llarg del dia. Existeix un esquí per pista, per fer gurs curts i amples? Un esquí per forapista i pista? Doncs sí, nosaltres l'hem provat i considerem que és un esquí ideal per a les estacions del Pirineu, on els canvis de neu poden ser més variables i més freqüents que no pas als Alps.

Els hem provat a Arcalís, a Espot, a Vallter, a Superbagnères, a Grandvalira, La Molina i Masella i n'hem quedat molt satisfets. És a dir, un esquí 100% recomanable per a esquiar al Pirineu, on la necessitat de trobar un esquí que es comporti com nosaltres necessitem en tot tipus de condicions sense haver d'estar fent canvis en funció del dia, la neu i el tipus de baixada que volem fer.

Gràcies a la tecnologia V-Shape LYT, aquesta nova línia d'esquís compta amb nucli de fusta Karuba ultralleuger i amb grafè en tota la seva longitud per augmentar la força dels esquís i reduir el seu pes.

La tecnologia ERA 3.0 millora el rocker, el radi i la vibració. Així mateix, el LYT en forma de V permet gaudir de control sense esforç i d'una adherència instantània.

Aquesta esperada col·lecció all-mountain és un 25% més lleugera que l'anterior i es divideix en diferents categories de productes depenent del teu nivell:

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny