Notícia

Grandvalira recapta prop de 10.000€ a benefici d’Unicef Andorra

La recaptació es destinarà als programes que té l’entitat andorrana per a la millora de l’educació dels infants al Buthan, la República Centreafricana i el Congo

unicef,andorra,grandvalira
Grandvalira recapta prop de 10.000€ a benefici d’Unicef Andorra Autor/a: Grandvalira
Grandvalira Social recapta prop de 10.000€ amb la celebració d’un ‘brunch’ solidari a benefici d’Unicef Andorra.


Grandvalira Social ha celebrat avui un ‘brunch’ solidari a benefici d’Unicef Andorra que ha tingut lloc al restaurant el Racó de Solanelles del sector Encamp. Un centenar de persones han participat en l’acció d’aquest dissabte i la recaptació es destinarà als programes que té l’entitat andorrana per a la millora de l’educació dels més petits al Buthan, la República Centreafricana i el Congo.

La iniciativa ha acollit a persones provinents principalment d’Andorra que han gaudit del ‘brunch’ a partir d’una selecció de productes gurmet habituals en els restaurants de servei a taula dels sectors Pas de la Casa Grau Roig de Grandvalira. Entre la selecte oferta cal destacar les ostres Thierry, el salmó de Carpier, els productes de Cerdà de Puigcerdà, l’assortit d’ibèrics i de formatges andorrans, Caves Rimarts, la taula de dolços i un espectacular pastís signat pel reconegut mestre pastisser, Christian Escribà.

Encara avui dia hi ha milions d’infants que no tenen accés a una educació de qualitat; milions de nens i nenes que no sobreviuen pel fet de no tenir accés a les vacunes o perquè els centres de salut estan mancats de recursos com ara l’electricitat, l’aigua, el sabó, el personal sanitari format o les medicines. Milers de menors estan sent reclutats per grups armats per convertir-los en nens soldat.

L’organització andorrana sense ànim de lucre treballa fermament per garantir els drets de la infància buscant canvis reals en països en vies de desenvolupament i ho fa a través de programes de cooperació i de l’acció d’emergència.
 
Filosofia Grandvalira Social

El projecte s'emmarca en la filosofia de Grandvalira Social ja que treballa amb els nens i amb les escoles. El 'brunch', segons va avançar la directora d’Unicef Andorra, Marta Alberch, en el marc de la presentació de l’acció dijous passat, és la primera de futures col·laboracions entre les dues entitats que es concretaran amb la signatura d'un conveni.

Durant la jornada s’ha efectuat una rifa entre els assistents amb un sorteig de productes de marxandatge de l’estació i lots amb diferents delicatessen oferts per Idyllica.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots