Notícia

La Molina Club d'Esports és el club guanyador de la Copa Espanya Audi U16 / U14 d'esquí alpí

Del 22 al 24 de març, La Molina ha estat l'escenari de la fase final de la Copa d'Espanya Audi, que ha estat valedora per als Campionats d'Espanya U16 / U14.

Nuria Pau,la molina
La Molina Club d'Esports és el club guanyador de la Copa Espanya Audi U16 / U14 d'esquí alpí Autor/a: Oriol Molas
La Molina Club d'Esports és el club guanyador de la Copa Espanya Audi U16 / U14 d'esquí alpí. Del 22 al 24 de març, La Molina ha estat l'escenari de la fase final de la Copa d'Espanya Audi, que ha estat valedora per als Campionats d'Espanya U16 / U14. El rànquing de la general l'encapçala la Molina Club d'Esports (FCEH), seguit del Club esquí Jaca (FADI Aragó) i del club GRANUEC (FCEH).


L'estació de la Molina ha estat l'encarregada de posar punt final a la temporada d'hivern de la Copa Espanya Audi U16 / U14, competició que ha estat valedora per als Campionats d'Espanya d'aquesta categoria. Del 22 al 24 de març s'han disputat l'eslàlom (SL), gegant (GS), súper-g (SG) i la novetat de la combinada alpina (AC) per a la categoria U16 amb un SG i un SL el mateix dia.

Després del seu pas per l'estació catalana, el club vencedor en el rànquing general de la Copa d'Espanya Audi 2019 és la Molina Club d'Esports (LMCE - FCEH), amb 3.858 punts. En segon lloc es troba el Club Esquí Jaca (CEJCA - FADI Aragó) amb 3.241 punts i la tercera posició l'ocupa el club GRANUEC (FCEH), amb 3.149 punts. La quarta i cinquena posició han estat per als clubs aragonesos C.P.MAYENCOS i CEFormigal, amb 2.688 i 2.404 punts, respectivament. Per consultar tota la classifiació de clubs completa: bit.ly/2jpJA4U

Per a la RFEDI és primordial la bona feina dels clubs com a motors màxims de l'impuls, desenvolupament i promoció dels esports d'hivern. Per tant, aquesta fórmula d'una Copa d'Espanya per clubs és una eina essencial per a posar-los en competència i fer pujar l'exigència, compromís i professionalitat d'aquest estament.

En l'esdeveniment s'ha decidit tant la classificació final tant individual d'ambdues categories com de clubs. La Copa d'Espanya en les seves diferents fases ha passat per les estacions de Sierra Nevada i Astún. Per consultar la classificació individual per categories: bit.ly/2jpJA4U

La final de la Copa Espanya Audi U16 / U14 s'ha celebrat a l'estadi Solell, homologat per la FIS, que està situada a 2.300 metres d'altura i que té un desnivell de 300 metres. La prova ha comptat amb un total de 160 joves esquiadors de les diferents federacions autonòmiques.

La Copa d'Espanya havia passat prèviament pel Madrid Snowzone al novembre en el ja clàssic Trofeu Spainsnow d'obertura de temporada amb un paral·lel que va seguir les directrius dels Team Events de la FIS. Del 18 al 20 de gener es va disputar la 1a fase a Sierra Nevada i de l'1 al 3 de març la 2a en Astún.

El suport de les marques

Aquesta Copa d'Espanya Audi ha comptat amb el suport de Swix i Toko que han informat els clubs de les condicions de neu per decidir la preparació més gran d'esquís. Al seu torn, les dues marques tenien un tècnic a disposició dels entrenadors per a consultes i demostracions pràctiques per a la preparació del material.

Per la seva banda, la marca Liski també ha col·laborat amb aquesta Copa d'Espanya premiant als millors clubs amb feixos de pals d'eslàlom per als entrenaments. La marca de rellotges oficials RFEDI, RS Sport, també va obsequiar els tres primers clubs de la Copa d'Espanya amb sengles rellotges de paret per seguir l'hora al ritme Spainsnow.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny