Notícia

Així està Baqueira a les portes de l'abril

Els sectors de Bonaigua i Baqueira tindran les pistes al 100%

estadi,FIS,beret,stadium
Així està Baqueira a les portes de l'abril Autor/a: Baqueira
L'estació de la Val d'Aran i Valls d'Àneu oferirà les quatre àrees de Baqueira, Beret, Bonaigua i Baciver obertes fins al dia previst de tancament de l'estació el 22 d'abril, sempre que les condicions meteorològiques i de neu ho permetin. Això significarà més de 120 km esquiables i els principals serveis de restauració i altres equipaments funcionant amb tota normalitat.


El mes d'abril es preveu espectacular a Baqueira Beret amb les quatre àrees obertes i els seus principals serveis en funcionament. L'objectiu és que l'últim mes de la temporada d'esquí i snowboard 2018-2019 s'ofereixi als clients el màxim gaudiment i diversió amb la qualitat habitual de l'estació del Pirineu de Lleida.
 
Amb uns gruixos de neu entre un metre i els 185 cm a cotes altes els responsables de l'estació han decidit mantenir obertes fins a la data anunciada de final de temporada, el 22 d'abril, les màximes instal·lacions possibles tenint en compte els criteris de seguretat i sostenibilitat.
 
D'aquesta manera, Bonaigua i Baqueira tindran totes les seves pistes obertes. Respecte a la nova àrea del Baciver, que tant èxit ha tingut entre tots els que han tingut l'oportunitat de esquiar-la, seguirà també activa tant el telesquí Saumet com el que dóna nom a aquesta zona. El Cap de Baciver, a 2.610 m, és el nou sostre de l'estació que ha permès augmentar el desnivell esquiable fins als 1.100 m i oferir 5 pistes vermelles noves.
 
Pel que fa a Beret, estaran oberts els TSD Jesús Serra, TSD Dera Reina i el TQ Fernández-Ochoa. D'aquesta manera es garanteix el gaudi de l'estació en una àrea molt apreciada pels clients i alhora necessària per als clubs que realitzen els seus entrenaments i curses socials de final de temporada a la zona habilitada per a això. L'Snowpark Era Marmota també estarà obert amb el seu equip de shapers treballant per assegurar el seu perfecte estat.
 
Pel que fa a la restauració, estaran oberts els principals restaurants gastronòmics d'altura de l'estació: Möet Winter Lounge, 5J Grill Baqueira i Refugi Sant Miguel. També estaran oberts el Bosque a Baqueira 1800 i a Beret l'Audi Bar i el bar amb la seva enorme terrassa i el pàrrec d'Argulls. D'altra banda, els serveis de botiga i lloguer de Baqueira Store-Ski Service estaran també en ple funcionament.
 
Agenda

Del 27 al 29 de març Campionats d'Espanya Absoluts FIS d'esquí alpí a Beret. Organitzats per RFEDI i FECH. Amb la participació dels millors esquiadors espanyols i un ampli elenc d'estrangers de fins a 12 països diferents.
Més info: www.rfedi.es
 
30 de març Ocimag Style Wars-Episodi III. El poder de la força del snowboard freestyle arriba al Snowpark Era Marmota amb aquesta Expression Session oberta a totes les edats: www.ocimagazine.es/ocimag-style-wars-2019/
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial