Notícia

Una nena és evacuada en helicòpter després de caure d'un telecadira

La caiguda s'ha produït arribant al retorn del telecadira de La Coma

la coma,arcalis
La caiguda s'ha produït arribant al retorn del telecadira de La Coma. Imatge d'arxiu. Autor/a: Arcalis
Una nena de 8 anys ha resultat ferida aquest dijous passat al migdia després de caure arribant al retorn del telecadira La Coma d'Arcalís. Per causes que s'ignoren, quan la barrera del giny s'ha aixecat, la nena ha caigut, segons estan informant diferents mitjans de comunicació andorrans.


Una nena de 8 anys va ser evacuada ahir en helicòpter a Barcelona després de caure a prop del retorn del telecadira de La Coma, a l’estació d’esquí d’Arcalís. Aquest telecadira, La Coma, és un desembragable de 6 places i disposa d'un sistema de protecció per a menors, situat al seient extrem dret de cadascuna de les cadires.

La menor està fora de perill, segons van informar ja ahir dijous fonts de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell però presenta una fractura a la pelvis que els metges van preferir que es tractés a Barcelona. Segons fonts de l’Hospital, la caiguda s’hauria produït des d’una alçada d’uns dos metres.

Segons està informant la ràdio-televisió pública andorrana, quan la barrera del telecadira es va alçar, a prop del retorn de l'esmentat giny mecànic, la nena va caure. En el moment de l’accident, anava acompanyada d’un adult. La menor va estar en tot moment conscient i es queixava d’un dolor molt fort, motiu pel qual els pisters la van traslladar ràpidament al centre mèdic.

L’helicòpter d’emergències la va traslladar de l’estació a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, segons fonts del centre mèdic. La menor es trobava a les pistes en el marc d’una jornada d’esquí de l’Escola Francesa, segon informa avui el Periòdic d'Andorra.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
EditorialOpinions

Més opinions


giny

ginyginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny