Notícia

La Molina encara l'abril amb un nou horari d'obertura

L’estació d’FGC comptarà amb un nou horari d’obertura a partir de l’1 d’abril

La Molina,terrassa,roc blanc
La Molina encara l'abril amb un nou horari d'obertura Autor/a: Diaridelaneu.cat
La Molina encara el darrer mes de la temporada d'esquí amb nous horaris d'obertura. L’estació d’FGC comptarà amb un nou horari d’obertura a partir de l’1 d’abril, per garantir les millors condicions possibles. La Molina mantindrà tots els sectors de l’estació en funcionament gràcies a l’intens i eficient treball dels equips de producció de neu.


L’estació de La Molina es prepara per a uns nous horaris d'obertura a partir de la setmana vinent. En resum, s'adapta a l'esquí de primavera. A partir de l’1 d’abril, l’estació de La Molina anuncia un canvi d’horari, que serà de 9.00 h del matí a 15.00 h del migdia. Amb aquesta modificació d’obertura es pretén garantir les millors condicions possibles per als usuaris que visitin l’estació per esquiar, practicar snowboard, passejar o, fins i tot, endinsar-se en alguna de les activitats que es podran fer durant els mesos de primavera.
 
22 d’abril, data final de temporada

Actualment es mantenen tots els sectors de l’estació en funcionament, així com també la seva connexió amb la veïna estació de Masella. L’intens treball i l’eficiència dels equips de producció de neu de cultiu són imprescindibles i permeten esquiar encara força bé durant els matins, com és habitual amb l’inici de la primavera. L’objectiu de La Molina és mantenir la major part del territori esquiable en funcionament i la data prevista de finalització de la temporada és el 22 d’abril, coincidint amb el Dilluns de Pasqua, amb la idea de donar el millor servei als esquiadors que vulguin apropar-s’hi i gaudir d’una gran jornada a la neu.
 
Durant les properes setmanes, estarà oberta la Zona Central, amb els remuntadors: Tc. Pista Llarga, Tsd. Cap de Comella i Tc. Torrent Negre, com a primera prioritat. En cas que les condicions siguin favorables, també s’intentarà obrir els remuntadors de: Tc. Trampolí, Tc. Font Canaleta i Telecabina Alp 2500, per l’enllaç amb l’estació de Masella.
 
Activitats alternatives a la neu

Fins a la data de tancament, La Molina engegarà tot un ampli ventall de possibilitats perquè els visitants gaudeixin del paisatge, la natura i l’aventura, amb els amics i la família.
 
Es duran a terme diverses activitats alternatives a l’esquí, com el Tubbing, el Passeig en Telecabina, el Parc d’Aventura als arbres, excursió amb raquetes, fitness, segway, zona d’inflables al pàrquing de Pista Llarga, Pista de trineus a Pista Llarga i Coll Sisè. Algunes de les propostes, com les excursions amb raquetes, dependran de les condicions meteorològiques.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 




Editorial





giny



Allaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

''El meu dia a dia és intentar gaudir 'a muerte' de la muntanya''
Txema Trull Fotògraf especialitzat en el món de la neu

entrevista