Notícia

Masella aposta fort per dinamitzar els darrers trenta dies que resten de temporada

Comença a comercialitzar un passi "final" de temporada que té un cost de 145 euros i que s'amortitza en 3 dies


Si us agrada l'esquí, la neu primavera i voleu aprofitar al màxim el tram final de la temporada, Masella us ho posa fàcil. Us imagineu un forfet de temporada que s'amortitza en 3 dies quan encara queden, molt possiblement però no assegurats, trenta dies de temporada pel davant? Doncs aquesta és la proposta que ens arriba des de Masella. L'aposta, que sembla adreçada a captar nous clients i a dinamitzar els trenta dies de temporada que encara li queden a l'estació per arribar als 6 mesos d'obertura, sembla una mica arriscada, cert, però potser no ho és tant si tenim present tots els altres avantatges que comporta la seva adquisició. Us ho expliquem.


Que Masella i l'esquí de primavera són una combinació clàssica de cada temporada ja comença a ser una tradició. De fet l'estació cerdana ja fa anys que aposta fort per aquesta modalitat d'esquí i sembla que amb bons resultats. Aquest any, de nevades escasses, no està impedint que a l'estació del vessant nord de la Tosa s'hi pugui continuar esquiant amb condicions molt òptimes.

Ramon Boter, del departament comercial de l'estació i portaveu d'aquesta, explicava ahir dissabte a Diaridelaneu.cat que "el fet que el 90% de les pistes estiguin orientades a nord, que un 80% de les pistes estiguin protegides per bosc o que una part important de les pistes estiguin en cotes superiors als 2.000 m és el que permet que la neu s'hi conservi excepcionalment bé". Boter ens recordava que "l'estació va obrir portes el passat 1 de novembre de 2018 i aquest cap de setmana arribem als 150 dies d'esquí ininterromputs".

Per celebrar-ho els responsables de Masella han començat a comercialitzar un passi final de temporada amb diversos avantatges. El portaveu de l'estació explicava que, per posar en valor aquesta xifra dels 150 dies mai abans assolida en un 30 de març "ho celebrem començant a comercialitzar un abonament de Final de Temporada d'un cost de només 145 € el qual s'amortitza en 3 dies, permet esquiar cada dia fins a la darrera jornada de la temporada 2018-19 i, si es vol, serveix com a val descompte de 70 € de l'abonament de temporada de l'hivern 2019-20". L'aposta d'aquest abonament encara té un altre avantatge i és que amb ell "es mantenen les tarifes de promoció dels abonaments de la temporada 2018-19", argumentava Boter.

El responsable de comunicació de Masella també recorda que els passis de temporada de Masella tenen com a complement un "talonari d'invitacions per a esquiar a més de 70 dies d'esquí gratis en més de 50 estacions de tot el Món" si bé admet que aquest talonari tindrà més o menys ús "en funció de si encara romanen obertes algunes de les estacions presents en el talonari ".

I la pregunta que qualsevol es fa és: per què tants avantatges a pocs dies de liquidar aquesta temporada? L'aposta de Masella per promocionar aquest "forfet final de temporada" sembla bastant atrevida però potser no ho és tant si tenim en compte que s'amortitza en tres dies i que, ben mirat, sembla una iniciativa molt clarament adreçada a captar nous clients i, sobretot, a dinamitzar els trenta dies de temporada -suposadament però no assegurats- que encara li queden a l'estació per, atenció, aconseguir el seu objectiu d'arribar als 6 mesos d'obertura ininterrompuda. I vosaltres, lectors: Com la valoreu? Tindrà èxit?

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny