Notícia

Quatre estacions van acomiadar ahir diumenge la temporada

Vall de Núria encara es podria plantejar obrir el proper cap de setmana si les condicions "meteo" ho permetessin

skipallars,treballadors,comiat,espot,la roca,telecadira
Els treballadors d'Espot van acomiadar ahir la temporada 2018-19 davant el "famós" telecadira de La Roca Autor/a: Skipallars
Vallter 2000, Tavascan, Espot i Vall de Núria, tot i que aquesta última encara no com a tancament del tot definitiu, van acomiadar ahir diumenge la temporada. Les 4 estacions han comunicat via xarxes socials el tancament de pistes i remuntadors.


"Avui a Espot posem punt final a la temporada d'hivern. Com sempre, volem agraïr a tots aquells que ens han acompanyat al llarg de tots aquests mesos. Gràcies per haver-ho fet possible!". Aquest és el comunicat que ahir diumenge va publicar l'estació d'esquí d'Espot al seu mur de facebook. També ho va anunciar en el seu compte de twitter. 

Una altra de les estacions que ha coincidit amb el tancament de l'estació pallaresa és Tavascan. L'estació va obrir ahir diumenge per darrer dia els remuntadors, de manera que actualment ja només és possible practicar altres modalitats d'esquí sense ús de remuntadors. El tancament d'Espot i Tavascan no implica que ja no es pugui esquiar a la comarca del Pallars Sobirà, ja que cal recordar que tant Port Ainé com La Peülla (Bonaigua-Baqueira-Beret) continuen com a àrees esquiables del tot operatives.

Al Ripollès, tancament possiblement definitiu de les dues estacions

I finalment al Ripollès cal esmentar l'aturada de remuntadors de Vallter i Vall de Núria. 

Vallter va publicar divendres aquest comunicat: "L'estació de #Vallter2000 dóna per finalitzada la temporada d'esquí aquest diumenge 31 de Març. Les altes temperatures no ens han permès mantenir i assegurar les bones condicions que es desitjaven i mereixien els visitants. Us animem a que vingueu a gaudir de l'últim cap de setmana d'esquí! Ens tornem a veure aquest estiu a partir del 15 de juliol. Gràcies per donar-nos suport aquesta temporada!

Avui dilluns ha ratificat la decisió amb aquest segon comunicat: "Després de 5 mesos, toca dir adéu a la temporada d'esquí. Una vegada més, donem les gràcies a tots heu compartit aquest hivern al nostre costat! Fins la propera!". En realitat, però, Vallter va obrir el passat 24 de novembre i amb el tancament d'ahir diumenge suma un total de 4 mesos i 6 dies.

Pel que fa a Vall de Núria, però, encara podria obrir el proper cap de setmana si les condicions meteorològiques ho permetessin, ja que així ho va anunciar la setmana passada, quan va informar que de dilluns a divendres estaria tancada però que es plantejaria una possible reobertura per als dies 6 i 7 d'abril si les condicions meteorològiques ho permetessin. Caldrà estar atents, doncs, a un possible comunicat de reobertura divendres vinent.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny