Notícia

Un nou L'Abarset per a un nou après-ski

Els propietaris dels terrenys de l'actual L'Abarset tenen previst construir una promoció immobiliària al mateix lloc

abarset,terrassa,tarter
Els propietaris dels terrenys hi tenen previst construir una promoció immobiliària Autor/a: Diaridelaneu.cat
La propietat dels terrenys on actualment hi ha l'Abarset, a El Tarter, rescindirà el contracte amb Ensisa (Soldeu El Tarter) amb l'objectiu d'edificar-hi pisos de luxe. El conegut local après-ski tancarà les seves portes a finals de la temporada 2019-20 però tornarà a obrir en una nova ubicació.


L'actual L'Abarset, a peu de pistes del Tarter i que els darrers anys s'ha convertit en un dels locals de moda de l'après-ski d'Andorra, tancarà les seves portes a finals de l'hivern vinent. El motiu és una promoció immobiliària de pisos de luxe que es vol desenvolupar en els mateixos terrenys.

Els propietaris dels terrenys els tenia llogats a Ensisa, però ha comunicat a la societat la rescissió anticipada del contracte per tal d'activar una promoció d'habitatges de luxe en els mateixos terrenys, segons estan informant avui diversos mitjans de comunicació andorrans.

L'Abarset actual, que tancarà a finals de la temporada 2019-20, tancarà amb nou anys de vida. Des d'Ensisa, però, ja s'està treballant en trobar un nou emplaçament per a l'Abarset i donar-li una segona vida. El "nou" Abarset també estaria ubicat a peu de pistes però no està clara en quina ubicació exactament.

Segons han informat els diaris andorrans Ara.adi El Periodic.adl'adéu a l'actual L'Abarset ja és pràcticament un fet, tot i que admeten que els acords encara ahir no estaven tancats del tot però si molt avançats.

En qualsevol cas, fonts d'Ensisa sí que han confirmat a Diaridelaneu.cat que, tenint present que l'Abarset actual té un públic molt fidelitzat i que l'aposta per l'après-ski a Grandvalira continua sent molt important en volum de negoci i a la vegada estratègica, és segur que hi haurà un "nou" Abarset i que d'alguna manera s'adaptarà al també nou après-ski nascut sota la marca Grandvalira. 

 

EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial