Notícia

L'Ajuntament de Setcases aprova definitivament l'allargament de la concessió de Vallter a FGC

El 29 de març passat es va tancar el procés en no haver-hi al·legacions

vallter,trepitjat,pista jordi pujol,vallter
L'Ajuntament de Setcases aprova definitivament l'allargament de la concessió de Vallter a FGC Autor/a: Diaridelaneu.cat
Les actuacions garantiran les inversions imprescindibles per a consolidar l’estació al territori i contribuir a la seva dinamització


L’Ajuntament de Setcases va aprovar definitivament el 29 de març passat l’allargament de la concessió de l’estació de Vallter 2000 a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Després d’un llarg procés de negociació, el 30 de juliol de 2018, l’Ajuntament va aprovar inicialment els termes de la concessió. En no haver-hi al·legacions, la setmana passada el consistori va tancar definitivament l’acord.
 
D’aquesta manera, des d’aquest moment ja es disposa de tots els requeriments per a poder endegar els procediments necessaris per fer les inversions que són imprescindibles per a l’estació.
 
El Pla d’inversions previst és bàsic per mantenir Vallter 2000 com a una estació de muntanya alineada amb els criteris de qualitat, seguretat i atenció al servei d’FGC i que garantirà un posicionament sòlid per a la seva continuïtat i situació referent dins del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser.
 
Ferrocarrils prioritza la seva voluntat d’impulsar l’activitat econòmica de les comarques catalanes on hi té presència, posant a l’abast dels visitants de les estacions experiències 360° durant els 365 dies de l’any, anat més enllà de les activitats que es poden dur a terme a les instal·lacions de les estacions.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny