Notícia

Campionats d'slopestyle de surf de neu i esquí a Port Ainé

Els Campionats d'Espanya Movistar de slopestyle en les modalitats de freestyle ski (SS) i surf de neu slopestyle (SBS) se celebran a l'estació pallaresa el diumenge 7 d'abril

Campionats d'slopestyle de surf de neu i esquí a Port Ainé. Imatge d'arxiu.
Campionats d'slopestyle de surf de neu i esquí a Port Ainé. Imatge d'arxiu. Autor/a: www.sbesmag.com
Continua l'agenda de competició a les estacions catalanes. En la recta final de la temporada arriben els Campionats d'Espanya Movistar de slopestyle  a Port Ainé.


El diumenge 7 d'abril es disputarà a l'estació de Port Ainé els Campionats d'Espanya de slopestyle en les modalitats de surf de neu i freestyle esquí, competició organitzada per la Real Federació Espanyola Esports d'Hivern (RFED), la Federació Catalana d'Esport d'Hivern (FCEH) i la mateixa estació situada al Pallars Sobirà i propietat d'FGC. Han confirmant la seva participació els freeskiers RFEDI Javi Lliso, habitual ja de la Copa del Món FIS, i Thibault Magnin que va aconseguir la 3a plaça en els Mundials Junior FIS disputats el setembre passat a Nova Zelanda.

Els Campionats d'Espanya de slopestyle acolliran les competicions masculines i femenines de les modalitats asboluta, infantil i kids. Dissabte serà el torn dels entrenaments oficials i de la reunió de caps d'equip i el diumenge es duran a terme les competicions: de 10:15 a 12:30 h tindran lloc les classificatòries, en què puntuarà la millor de les dues rondes, i de 12:45 a 13:45 h se celebraran les finals, que també comptaran de dues rondes i puntuarà la millor.

Port Ainé és històricament una estació bolcada al 100% amb el freestyle i la pràctica d'aquesta modalitat d'esquí i surf de neu. L'Snowpark de Port Ainé es troba a la zona mitja de l'estació (2.200 m). La seva ubicació cara nord assegura la qualitat i quantitat de neu. Gràcies a la seva particupar orientació i la ubicació del 90% del seu domini esquiable per sobre de la cota 2000, l'estació catalana manté grans condicions d'innivació.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial