Notícia

Campionats d'slopestyle de surf de neu i esquí a Port Ainé

Els Campionats d'Espanya Movistar de slopestyle en les modalitats de freestyle ski (SS) i surf de neu slopestyle (SBS) se celebran a l'estació pallaresa el diumenge 7 d'abril

Campionats d'slopestyle de surf de neu i esquí a Port Ainé. Imatge d'arxiu.
Campionats d'slopestyle de surf de neu i esquí a Port Ainé. Imatge d'arxiu. Autor/a: www.sbesmag.com
Continua l'agenda de competició a les estacions catalanes. En la recta final de la temporada arriben els Campionats d'Espanya Movistar de slopestyle  a Port Ainé.


El diumenge 7 d'abril es disputarà a l'estació de Port Ainé els Campionats d'Espanya de slopestyle en les modalitats de surf de neu i freestyle esquí, competició organitzada per la Real Federació Espanyola Esports d'Hivern (RFED), la Federació Catalana d'Esport d'Hivern (FCEH) i la mateixa estació situada al Pallars Sobirà i propietat d'FGC. Han confirmant la seva participació els freeskiers RFEDI Javi Lliso, habitual ja de la Copa del Món FIS, i Thibault Magnin que va aconseguir la 3a plaça en els Mundials Junior FIS disputats el setembre passat a Nova Zelanda.

Els Campionats d'Espanya de slopestyle acolliran les competicions masculines i femenines de les modalitats asboluta, infantil i kids. Dissabte serà el torn dels entrenaments oficials i de la reunió de caps d'equip i el diumenge es duran a terme les competicions: de 10:15 a 12:30 h tindran lloc les classificatòries, en què puntuarà la millor de les dues rondes, i de 12:45 a 13:45 h se celebraran les finals, que també comptaran de dues rondes i puntuarà la millor.

Port Ainé és històricament una estació bolcada al 100% amb el freestyle i la pràctica d'aquesta modalitat d'esquí i surf de neu. L'Snowpark de Port Ainé es troba a la zona mitja de l'estació (2.200 m). La seva ubicació cara nord assegura la qualitat i quantitat de neu. Gràcies a la seva particupar orientació i la ubicació del 90% del seu domini esquiable per sobre de la cota 2000, l'estació catalana manté grans condicions d'innivació.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny