Notícia

Milloren les condicions de Baqueira amb l'arribada de l'abril

Fins a 15 cm de neu nova permeten una espectacular entrada al darrer mes de la temporada a l'estació aranesa

baqueira,cara nord
Fins a 15 cm de neu nova permeten una entrada a l'abril espectacular a l'estació aranesa Autor/a: Baqueira
Amb l’inici del mes d’abril han caigut a l’estació les primeres nevades de la primavera. Per al proper cap de setmana l’estació oferirà més de 100 km de pistes obertes, si la meteorologia ho permet, amb unes condicions que es preveuen excepcionals i les quatre àrees de Baqueira, Beret, Bonaigua i Baciver obertes.


Primavera i nevant. Després de les nevades del dimecres 3 d’abril, jornada en la qual van caure fins 15 cm a cotes altes, l’estació de Baqueira Beret oferirà unes condicions inmillorables per a gaudir de l’esquí i el snowboard durant el primer cap de setmana d’abril.
 
Si les condicions meteorològiques acompanyen, el dissabte 6 i el diumenge 7 l’estació de la Val d’Aran i Valls d’Àneu obrirà al públic 107 km de pistes, la qual cosa es tradueix a 79 pistes i 28 remuntadors en funcionament. Amb una previsió de temperatures hivernals, els gruixos de neu a pistes seran de 85 a 165 cm. Els usuaris podran gaudir de 4 pistes verdes d’iniciació, 34 blaves, 32 vermelles i 9 negres per als més experts. A més, es podrà accedir a 1 telecabina, 14 telecadires, 7 cintes transportadores i 6 telesquí. D’altra banda, el Snowpark Era Marmòta també estarà obert amb l’equip de shapers treballant per a assegurar el seu perfecte estat.
 
Aquestes intal·lacions estaran disponibles al llarg de les quatre àrees de l’Estació: Baqueira, Beret, Bonaigua i Baciver. D’aquesta manera, Bonaigua i Baqueira tindran la majoria de les seves pistes obertes. Respecte a la nova àrea del Baciver, que tant èxit ha tingut entre els que l’han esquiat, seguirà també activa tant el telesquí Saumet, com el que dóna nom a aquesta zona. El Cap de Baciver, a 2.610 m, és el nou sostre de  de l’estació que ha permès augmentar el desnivell esquiable fins els 1.100 m i ofereix 5 pistes vermelles noves.
 
Respecte a Beret, estaran oberts els TSD Jesús Serra, TSD Dera Reina i el TQ Fernández-Ochoa. D’aquesta manera es garantitza gaudir de l’estació en una àrea molt apreciada pels clients i alhora necessària per als clubs que realitzen els seus entrenaments i carreres socials de fi de temporada a la zona habilitada per a això.
 
Agenda
 
5 i 6 de abril – Esquí alpí i snowboard adaptat
El proper cap de setmana, el Stadium de Beret serà l’escenari de la competició Trofeig Fundació Jesús Serra d’esquí alpí i snowboard adaptat.
 
 
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial