Notícia

La Molina prepara una sortida amb raquetes de neu en el marc del Dia Mundial de l'Activitat Física

La sortida s'inicia a l'edifici telecabina de la cota 2.341

raquetes,raquetada,la molina,tosa d\'alp
Sortida especial amb raquetes de neu fins al cim de la Tosa d’Alp (2.527 m), amb sortida des de l’edifici Telecabina. Autor/a: Diaridelaneu.cat
La Molina prepara una sortida amb raquetes de neu en el marc del Dia Mundial de l'Activitat Física. Des de fa 10 anys, la Generalitat de Catalunya celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF), una iniciativa que neix amb l’objectiu de fomentar l’activitat física com a element bàsic per a la salut i el benestar. En aquest context, l’estació d’FGC posarà en marxa el 6 d’abril una sortida amb raquetes de neu fins al cim de la Tosa d’Alp (2.527 m), amb sortida des de l’edifici del Telecabina.


“Activa la vida, millora la vida”. Sota aquest lema, la Generalitat de Catalunya engega una nova edició del Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF), iniciativa que se celebra des de fa 10 anys. Enguany, fins al 30 d’abril, es faran tota mena de propostes arreu del territori català per incentivar l’activitat física com a element fonamental de salut i benestar.
 
En el marc d’aquestes propostes, La Molina posa el seu granet de sorra. Dissabte 6 d’abril organitzarà una sortida especial amb raquetes de neu fins al cim de la Tosa d’Alp (2.527 m), amb sortida des de l’edifici Telecabina.
 
La sortida tindrà lloc a les 10.30 h del matí. Es tracta d’una excursió pensada per a tots els públics i totes les edats, en què l’objectiu principal és incentivar l’activitat física. En aquest sentit, doncs, els participants podran endinsar-se a la muntanya fàcilment, per rutes tranquil·les que els portaran a racons especials. Agafaran el telecabina Alp2500 i faran una excursió circular, passant pel cim de la Tosa d’Alp i el Niu de l’Àliga, el refugi guardat més alt del Pirineu català, on tindran l’opció de prendre una beguda calenta per acabar de tenir una sortida rodona.
 
Per a participar-hi, és imprescindible inscriure’s-hi prèviament, trucant el telèfon 616 554 039 o enviant un correu electrònic a: info@altitudextrem.com. L’activitat es farà amb una tarifa especial de 28 € per persona (el preu normal són 35 €). Amb la inscripció els assistents disposaran d’una guia de muntanya, raquetes de neu, bastons, forfet de passeig Telecabina i assegurança.
 
Finalment, els participants podran registrar les seves activitats i esdeveniments relacionats amb el Dia Mundial de l’Activitat Física tot publicant les seves fotos a través de les xarxes socials, amb les etiquetes #gentactiva i #10anysDMAF
Publicitat
Publicitat

Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista
Publicitat

Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat