Notícia

Pal-Arinsal, a punt per acollir una nova edició de la Triblanc

L’estació rebrà la cinquena edició del triatló de muntanya i una de les últimes curses de la temporada d’hivern

pic,cubil,Pal
La Tribalnc passarà pel Pic del Cubil (2.364 m) de Pal Autor/a: Diaridelaneu.cat
Tot a punt per acollir una nova edició de la Triblanc de la Massana. L’estació rebrà la cinquena edició del triatló de muntanya i una de les últimes curses de la temporada d’hivern. Els participants hauran de realitzar 3 modalitats en aquesta cursa: running, ciclisme i esquí de muntanya.


El diumenge, 7 d’abril es realitzarà la 5a edició de l’Andorra Triblanc, el triatló de muntanya que consta del prop de 7 km de running, 12 km en bicicleta i uns 680 metres de desnivell per esquí de muntanya.
 
Pel que fa a running, consta d’un 200 metres de desnivell i la sortida es realitzarà a la Plaça de les Fontetes de La Massana on després es realitzarà el canvi a bicicleta en direcció a la zona de la Caubella de Pal amb un total de 700 metres de desnivell. Finalment, l’últim intercanvi serà pels esquís i on els participants hauran de pujar fins al Pic de Cubil i baixar fins a la Caubella on finalment hi haurà l’entrega de premis.
 
La cursa organitzada pel Club Triatló Serradells i patrocinada per Vallnord-Pal-Arinsal i el Comú de la Massana, té fins al moment més de 60 inscrits i amb previsió de poder superar els 90 participants.  Es tracta d’una cursa única a Andorra, ja que el triatló tradicional té com a modalitat la natació en lloc de l’esquí de muntanya i aquest canvi dóna més facilitats a molts esportistes del país aficionats a aquest esport.
 
Les inscripcions estaran disponibles fins al dia 5 d’abril i ho poden fer en modalitat individual o per equips.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial