Notícia

Masella preveu una Setmana Santa excel·lent

Els responsables de l'estació opten per obrir molt més enllà del Dilluns de Pasqua i la previsió és arribar a l'1 de maig

masella
Imatges d'aquest cap de setmana a Masella Autor/a: Diaridelaneu.cat
No van fallar les previsions meteorològiques la setmana passada i la neu va tornar a cobrir cims i valls al Pirineu. I Masella no n'ha estat una excepció: més de 50 cm en diferents episodis entre dimarts i dissbate. La setmana santa es preveu excel·lent a l'estació ceretana.


La primera setmana d’abril, a l’estació d’esquí de Masella, ha vingut marcada per les nevades. Aquests darrers 7 dies s’han acumulat més de 50 cm de neu nova a la cota alta de l’estació. Això fa preveure una Setmana Santa excel·lent, atès que la neu dels darrers dies s’hi sumaran les nevades que els homes del temps del anuncien pels propers dies, molt possiblement amb un primer episodi el dimarts 9 d'abril
 
La Setmana Santa, doncs, es preveu excel·lent a l'estació cerdana, que continua amb el 100% del desnivell esquiable obert, des del cim de la Tosa (2535 m) fins al Pla de Masella(1600 m), amb una baixada de 935 m de desnivell. Segons s'informa des de l'estació, tots els eixos bàsics estaran oberts per gaudir de l’esquí amb gruixos de neu que van dels 40 als 100 cm de neu pols.

Quan tancarà Masella?
 
Pel que fa a la data de tancament, els responsables de l'estació opten per obrir molt més enllà del Dilluns de Pasqua, dia 22 d'abril, i per tant la previsió és arribar a finals d’abril o a primers de maig. Com ja ve sent habitual a l'estació ceretana, les instal·lacions seran obertes fins que les condicions del temps i de la neu ho permetin. L’objectiu és, com fa a acda temporada,  oferir la temporada d’esquí més llarga del Pirineu.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny