Notícia

Ferran Teixidó i Fátima de Diego guanyen la 5a Tri-Blanc La Massana

skimo-tri-blanc
Ferran Teixidó i Fátima de Diego guanyen la 5a Tri-Blanc La Massana Autor/a: Vallnord
Aquest diumenge Vallnord-Pal-Arinsal ha rebut l’etapa d’esquí de muntanya de la triatló Tri-Blanc La Massana. Prop de 1300 metres de desnivell positius han donat forma al triatló on els participants havien de córrer durant quasi 7km, fer bicicleta durant 12km i acabar la cursa amb esquí de muntanya. En aquesta ocasió, més de 60 participants formats per 12 equips de 3 persones i 25 en categoria individual han cursat la Tri-Blanc. Els vencedors de la cursa individual han estat Fátima de Diego i Ferran Teixidó. En la modalitat grupal, els grans destacats han estat els equips “Aquí nadie entrena!” en la categoria mixta i el equip “Els Capos” en la masculina.


Els carrers de la Massana han estat plens per esportistes que han protagonitzat la 5a edició d’un dels triatlons de muntanya més importants del Pirineu. L’Andorra Tri-Blanc, composta per un circuit a peu i en bicicleta a través de les zones massanenques més emblemàtiques, ha finalitzat a la zona de la Caubella de Pal, on prèviament els atletes havien corregut durant més de 6km i fet bicicleta de la plaça de les fontetes fins a la Caubella de Pal fins agafar els esquís de muntanya.
 
El primer en superar les tres fases de la prova en la categoria individual ha estat Ferran Teixidó, i ho ha fet amb 01:43.23 seguit per Jordi Solé amb un temps de 1:53.28 i finalment en tercera posició David Mendez (1:55.43).
 
Pel que fa a la categoria femenina, el nom destacat de la jornada ha estat el de Fátima de Diego, que s’ha imposat amb un temps final de 2:10.33 i seguida per Sandra Castellanos amb un diferència de quasi 9 minuts (2:19.29). Imma ha ocupat la tercera plaça amb un temps final de 2:23.13.
 
Aquesta cursa també podia realitzar-se en la modalitat grupal. En aquesta edició, l’equip vencedor ha estat el mixte “Aquí nadie entrena!” seguits per l’equip masculí “Els Capos” i finalment “Beasts Team”.

Opinions

Més opinions


EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


41%


10%


48%

29 vots