Notícia

Vallter reobrirà dissabte dia 13 d'abril

L’estació mantindrà obertes les seves instal·lacions durant tots els dies de Setmana Santa, fins al dia 22 d’abril

vallter
L’estació mantindrà obertes les seves instal·lacions durant tots els dies de Setmana Santa, fins al dia 22 d’abril Autor/a: Diaridelaneu.cat
Ha nevat, continua nevant i podria ser que encara ho continués fent algun dia més. I ens trobem a les portes de Setmana Santa. Així que, perquè no aprofitar-ho? Vallter, que va tancar fa només uns dies, torna a obrir les seves instal·lacions durant tots els dies de Setmana Santa. La previsió és tancar el dia 22 d’abril.


A partir del proper dissabte, dia 13 d’abril, les pistes d’esquí de Vallter tornaran a estar obertes. Les darreres nevades han deixat gruixos de neu suficients per a poder obrir l’estació parcialment i garantir la pràctica de l’esquí a les persones que visitin Vallter durant aquests dies de Setmana Santa.

Concretament, Vallter mantindrà les seves instal·lacions obertes ininterrompudament des del dissabte 13 d’abril fins al dilluns 22 d’abril, de 8.30 h a 15.00 h, donant per finalitzada la temporada el dia 23 d’abril diada de Sant Jordi.

Gruixos de neu de fins a 40 cm

Si les condicions meteorològiques acompanyen, l’estació comptarà amb vuit quilòmetres esquiables, el que es tradueix en 5 pistes obertes: Morens I, Estadi, Barquins, Tub Barquins i Puig dels lladres. A més, estaran en funcionament les següents instal·lacions: Morens I, Tc Jordi Pujol, Barquins II, la cinta Morens i la cinta l'Isard. Els gruixos de neu seran de 20-30 cm a cota baixa i 40 cm a cota alta.

Pel que fa a les tarifes, el preu del forfet d’adult de dia serà de 20,00 € i el d’infant de 15,00 €. A més, totes aquelles persones que disposin del forfet de temporada del Ripollès podran esquiar o fer snowboard a Vallter.

A més, durant aquests dies tothom que visiti l’estació podrà triar entre les activitats programades per a tots els públics al Parc Lúdic, obet cada dia, i a la Zona de Trineus. 

Per a més informació: www.vallter2000.cat.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


73%


8%


12%


8%

26 vots