Notícia

Vallnord-Pal-Arinsal encara el cap de Setmana Santa i tancament de temporada amb el 100% de les pistes obertes

Dilluns 22 d'abril es podrà esquiar gratuïtament a Pal i Arinsal

teleferic,pal
Imatges d'aquesta setmana a Arinsal i Pal Autor/a: Vallnord
Pal Arinsal encara el cap de Setmana Santa i tancament de temporada amb el 100% de les pistes obertes. Les nevades dels darrers dies han cobert Vallnord-Pal-Arinsal: l’estació encara el seu últim cap de setmana de temporada per setmana santa i ho farà posant en marxa tots els seus remuntadors perquè els usuaris puguin gaudir del 100% de pistes, així com diverses activitats.


L’estació de la Massana es prepara per al seu últim cap de setmana de temporada. A partir del 19 d’abril, els esquiadors podran gaudir d’unes condicions òptimes per setmana santa així com el 100% de les pistes obertes i totes les seves instal·lacions. Les precipitacions caigudes a inici d’aquesta setmana han cobert amb una nova capa de fins a 20 centímetres permetent tornar a obrir la totalitat de les instal·lacions. Actualment les seves cotes més baixes es troben amb un gruix de neu mínim 95 centímetres i màxim de 135 centímetres a cota alta.
 
Dilluns 22 d'abril es podrà esquiar gratuïtament a Pal i Arinsal

Pal-Arinsal acomiada la temporada d’hivern amb una acció que ja és un clàssic. El dilluns 22 d’abril, l’estació d’esquí agrairà a tots els clients l’acompanyament al llarg de la temporada oferint-los el forfet de dia de franc perquè puguin gaudir d’una gran jornada de comiat.  Per poder gaudir-lo els clients només hauran de passar a recollir el passi a qualsevol taquilla dels sectors de Pal o Arinsal.
 
Horari de dsissabte

Des del mes de març, Vallnord-Pal-Arinsal ha ampliat el seu horari durant tots els dissabtes permeten que els esquiadors i vianants puguin gaudir de tots els serveis de l’estació una hora més, es a dir, de 09h a 18h.
 
Activitats per a tothom

En tractar-se de l’últim cap de setmana i coincidint amb setmana santa,  Vallnord-Pal-Arinsal té preparat un cap de setmana ple d’activitats per a tots. L’estació posarà a disposició dels clients diferents firetes a la zona de la Caubella, al sector de Pal.
 
A més, el dia 22, al sector de Pal, l’estació llançarà 3.000 ous Kinder per la pista del Planell, a la zona de debutants. Tots els clients que hi vulguin participar, podran baixar la pista corrents i agafar el màxim número d’ous. Una mena de cursa personal que sense dubtes, els amics i famílies podran gaudir.
 
Es tracta de l’últim cap de setmana de temporada on s’espera una gran afluència per acomiadar positivament l’hivern 2018-2019.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial