Notícia

Arriba la 7a Trisnow a La Molina

La 7a Trisnow, cursa d'esquí de muntanya, running i BTT, se celebrarà el diumenge 21 d'abril

Trisnow
Arriba la 7a Trisnow a La Molina Autor/a: Trisnow La Molina
El diumenge 21 d'abril de 2019, per acomiadar la temporada de neu se celebra la 7a  edició de la Triatló Blanca dels Pirineus, la TriSnow La Molina. Aquesta cursa és un repte per aquells esportistes que volen combinar tres dels seus esports preferits (esquí de muntanya, running i BTT) o per aquells equips en que cada corredor gaudeix d'una modalitat.


La TriSnow La Molina surt de Puigcerdà, de La plana de la Cerdanya en MTB i puja pel Pla de les Forques apropant-nos a La Molina Vila on comença el tram de M-Running. Discorre per camins de muntanya fins arribar a la neu on els participants es calcen els esquis i les pells de foca -o les raquetes de neu- per fer un magnífic recorregut d'esquí de muntanya i arribar al cim més alt de l'Estació d'esquí de la Molina, la Tosa d'Alp (2.537 mts). Un cop al niu, es treuen les pells dels esquís i realitzen un descens de 180m de desnivell fins arribar a Meta, situada a l'estació superior del telecabina Alp 2500.

Els triatletes que ho prefereixin podran realitzar el tram d'esquí de muntanya en raquetes de neu.

Com cada any els organitzadors, La Molina Club d'Esports Altitud Extrem volen agrair el suport rebut any rere any per tornar a organitzar aquesta 7a Edició.

La Trisnow és un nou repte per aquells atletes que volen combinar tres dels seus esports preferits o per aquells equips que dominen a la perfecció un dels tres. Córrer per camins de muntanya, pujar en la BTT i guanyar metres d’alçada fins arribar a la neu i allà̀ calcar-se els esquis per fer un magnífic recorregut en pujada per acabar amb un descens.
 
Inscripcions i informació: www.trisnowlamolina.com

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


68%


11%


11%


11%

28 vots