Notícia

Agenda carregada d'activitats aquesta Setmana Santa a Masella

L'estació cerdana entra a la Setmana Santa amb l'agenda plena

jumbo,cua,masella
Agenda carregada d'activitats aquesta Setmana Santa a Masella Autor/a: Masella
Masella entra a la Setmana Santa amb una agenda carregada d'activitats, entre les quals en destaca la cursa Trinxat d'Or, l'Outlet Fora Stock i la Cursa d'abonaments de temporada.


Aquesta Setmana Santa l’estació d’esquí de Masella ofereix una agenda d’esdeveniments per gaudir de l’esquí en família, amb els companys de club d’esquí o bé amb els amics. Des de l'estació s'informa de les activitats previstes, entre les quals destaquen la cursa Trinxat d'Or, l'Outlet Fora Stock i la Cursa d'abonaments de temporada.
 
Dimarts, 16/4/2019 - 3r Trinxat d'Or

Tercera edició de la Trinxat d’Or, un esdeveniment amb diferents curses, per esquiadors de 6 a 16 anys. Aquest conjunt de curses, que es celebraran a Coma Oriola i l’organitza el Club d’Esquí de Llívia, el més important no és el resultat sinó l’experiència que adquireixen tots els joves esquiadors vinguts d’arreu dels Pirineus.
 
Divendres i dissabte 19 I 20/4/2019 - Outlet Fora Stock

Outlet de material esportiu, en especial de roba d’esquí i de muntanya, que organitza l’estació conjuntament amb la botiga X-TOT. Aquest esdeveniment es celebrarà a la zona del Pla de Masella de 10 a 14 h del migdia.
 
Dissabte, 20/4/2019 16a Cursa d'abonaments de temporada

La ja tradicional cursa d’abonaments de temporada arriba enguany a la 16ª edició. És una festa esportiva però, sobretot, prima el bon rotllo entre la gran família d’esquiadors de l’estació que ja fa més de 150 dies de temporada que gaudeixen de l’esquí a Masella. Es celebrarà a la pista de la Davallada. Les inscripcions són obertes fins el divendres 19 d’abril, a les 13 h.
 
Així està Masella aquesta Setmana Santa

Aquesta Setmana Santa  Masella es podrà gaudir de la pràctica del esquí amb les següents condicions:
-100% del desnivell esquiable obert, des del cim de la Tosa – 2535 m fins al Pla de Masella – 1600 m, amb una baixada de 935 m de desnivell.
-Tots els eixos bàsics oberts per gaudir de l’esquí.
 
L’estació té previst obrir fins a finals d’abril o a primers de maig, fins que les condicions del temps i de la neu ho permetin. Tot, amb l’objectiu d’oferir la temporada d’esquí més llarga dels Pirineus.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny