Notícia

Tanca Tuixent La Vansa, la darrera estació d'esquí nòrdic que quedava oberta

Les estacions de Guils, Lles, Aransa, Sant Joan de l’Erm, Virós i Tavascan estan obertes per a ús turístic

tuixent,la vansa,esqui nordic,fons
Tanca Tuixent La Vansa, la darrera estació d'esquí nòrdic que quedava oberta. Imatge d'arxiu. Autor/a: Tuixent La Vansa
Tuixent la Vansa, la única estació que encara mantenia els circuits d’esquí oberts al públic en aquest mes d'abril, va tancar ahir. L'estació s'ha acomiadat via xarxes socials amb un "fins a la temporada vinent".


No ha estat possible. Tuixent la Vansa, que va obrir l'1 de novembre passat i que fins ahir era la única estació que encara mantenia els circuits d’esquí oberts al públic, va acomiadar ahir la temporada.

De fet, l'estació va obrir el dia 1 de novembre i va tancar el 24 de març, quan ja portava més de 140 dies d'obertura. Les altes temperatures la van obligar a prendre aquesta decisió però les nevades d'inicis d'abril, que van deixar gruixos de prop d'entre 30 i 40 cm, van permetre una reobertura el dia 7 d'abril.

Malauradament la pluja i la boira que va afectar el domini d'esquí nòrdic els dies 16 i 15 d'abril van tornar a precipitar el tancament dels circuits. La direcció de l'estació s'ha acomiadat avui dels clients i amics via xarxes socials, tot recordant que durant la temporada 2018-19 s'hauran ofert un total de 152 dies per a la pràctica de l'esquí de fons i nòrdic.

L'estació s'ha acomiadat avui via xarxes socials amb aquest missatge: "Avui, dimarts 16 d’abril, retanquem.  La pluja i la boira no ens han permès seguir obrint en condicions mínimes per donar un bon servei. Gràcies a tots els que heu aprofitat aquesta breu però intensa reobertura. Això no és un adéu, és un... Fins a la temporada vineeent!

I les altres estacions?


Les estacions de Guils, Lles, Aransa, Sant Joan de l’Erm, Virós i Tavascan estan obertes per a ús turístic, és a dir, que estaran operatius els serveis de bar/restaurant i refugis i també les activitats d'excursions, amb o sense raquetes, en funció de la neu.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny