Notícia

L’operador turístic Neilson estudia alternatives a l'aeroport d'Alguaire

Enguany s'han desviat 4 vols amb esquiadors britànics d'Alguaire a Reus per problemes meteorològics

avio,motor,ala,norwegian
L’operador turístic Neilson estudia alternatives a l'aeroport d'Alguaire Autor/a: Diaridelaneu.cat
L’operador turístic Neilson, que des de fa uns anys porta esquiadors provinents del Regne Unit a les pistes d’esquí dels Pirineus, mitjançant vols directes fins a l’aeroport lleidatà d’Alguaire, s'està plantejant operar a l'aeroport de Tolosa de cara a la pròxima temporada d’hivern.

Els mitjans de comunicació andorrans (Bondia.ad i Ara.ad) han informat que els responsables de la companyia Neilson a Andorra estan satisfets amb Alguaire, però la boira provoca que sovint s’hagin de desviar els vols fins a l’aeroport de Reus. En la present temporada s'han realitzat 18 vols, dels quals quatre han acabat aterrant a Reus (23 i 30 de desembre, i 6 i 13 de gener).

Els responsables de Neilson també han alertat dels problemes que suposa volar a l'aeroport de Tolosa, ja que la carretera d'accés a Andorra per Foix, Ax i Pas de la Casa sovint té problemes de neu. Està previst que en les pròximes setmanes s'adopti la decisió final.

Pel que fa al balanç d’esquiadors d’aquesta temporada d’hivern han arribat a l’aeroport lleidatà 11.490 viatgers, el que suposa un increment del 4% respecte a la temporada passada. Una bona notícia, però a mitges, ja que són dades un 8% per sota de les previsions marcades a l’inici de l’hivern, i que eren de 12.000 passatgers.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny