Notícia

Masella resisteix i obrirà fins a l'1 de maig

A partir de dimarts serà l'única estació de tot el Pirineu que continuarà oberta

masella,esquiador
Una imatge d'avui diumenge a Masella Autor/a: Masella
Bon balanç de la Setmana Santa a Masella, que també anuncia que mantindrà les instal·lacions obertes fins el dimecres dia 1 de maig, en horari de 9 matí a 2 de la tarda. I molta atenció a com volen celebrar els 6 mesos d'obertura. Us ho expliquem.


Confirmat: Masella mantindrà les instal·lacions obertes ininterrompudament fins el dimecres dia 1 de maig. Si les condicions de la neu ho permeten, és clar. Així ho acaben de confirmar en un comunicat de premsa els responsables de l'estació.

D’aquesta manera si es té present que l'estació cerdana va obrir l'1 de novembre de 2018, el resultat final serà que haurà sumat un total de 6 mesos i 1 dia de temporada. O el que és el mateix, un total de 182 dies d’esquí ininterromputs.

A més, amb el tancament programat pel dia 1 de maig l'estació gironina esdevé la única estació del Pirineu que mantindrà les seves instal·lacions obertes fins aquesta data. També serà la que haurà ofert la temporada d’esquí més llarga de la serralada.

Així ho vol celebrar Masella en l'1 de maig

Per celebrar-ho l'estació convida a tots els esquiadors amb abonament de temporada de Masella o Alp 2500 a convidar a dos amics a esquiar el dimecres dia 1 de maig.

També convidarà a esquiar gratuïtament a qualsevol esquiador que tingui abonament de temporada durant aquest 2018-19, tramitat en qualsevol estació d’esquí del Món.

Nou horari

A partir del Dilluns de Pasqua, dia 22 d’abril, les instal·lacions obriran cada dia, inclosos els feiners, de 9 a 14 h del migdia.

Balanç positiu de la Setmana Santa

L’estació d'Alp, Das i Urús fa un balanç positiu d’aquesta Setmana Santa, malgrat que enguany aquests festius han coincidit amb l'inici de la campanya de turisme a a la costa, de manera que les destinacions de neu, en general, ha entrat en competència amb el turisme d’interior i de costa.

El cas però és que aquests dies han estat especialment concorreguts, especialment el divendres i el dissabte i les jornades en què s’han celebrat esdeveniments esportius.

El Dimarts Sant es va celebrar el 3r Trinxat d'Or. En aquesta prova hi van participar més de 500 esquiadors, amb edats compreses entre els 6 i els 16 anys. El III Trinxat d’Or, organitzat pel Club d’Esquí Llívia, és una prova amb esperit internacional en la qual hi van assistir joves esquiadors arribats de diferents indrets dels Pirineus.

El Dissabte va ser el torn 16a Cursa dels Abonaments de temporada. Va comptar amb més de 170 participants.

L’estació també fa un balanç satisfactori de la primera edició del Outlet Fora Stock, organitzat per la botiga del Pertot. En aquest esdeveniment els esquiadors van poder gaudir de les millors ofertes de roba d’esquí i muntanya.

Nevada de 25 cm a la cota 2500

La meteorologia de la Setmana Santa ha resultat variada. El primer cap de setmana va ser assolellat, els dies centrals han sigut de cels coberts i el final de la Setmana Santa ha vingut marcada per la neu. A la cota 2500 m, durant la nit de dissabte a diumenge, s’hi han acumulat fins a 26 cm de neu nova, amb neu fins a la cota 1600 m.

Aquesta tònica de nevades i ambient més fred, que segons les previsions meteorològiques continuarà de cara als propers dies, permetrà millorar la neu a pistes, sobretot en cotes cota altes i mitges.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny