Notícia

Les estacions d’esquí del Pirineu de Lleida han expedit 65.000 forfets en aquesta Setmana Santa

Els hotels del Pirineu de Lleida s'han acostat al 85 % d'ocupació en aquesta Setmana Santa 2019

Aparthotel,Augusta,Boi-taull
Els hotels del Pirineu de Lleida s'han acostat al 85 % d'ocupació en aquesta Setmana Santa 2019 Autor/a: Boí-Taüll
El temps inestable ha impedit arribar a la plena ocupació del Divendres Sant al Diumenge de Resurrecció com s’havia previst i els hotels del Pirineu de Lleida s’han acostat al 85 % d’ocupació, mentre que les cases del turisme rural i les places de bungalous als càmpings han estat pràcticament plenes. Les estacions d’esquí lleidatanes han expedit 65.000 forfets.


El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida qualifica de positiu el balanç de l’ocupació que s’ha registrat durant aquestes vacances de Setmana Santa a les zones turístiques de les comarques de Lleida, que s’ha situat entre el 85 % i el 90 %, en els 4 dies festius que van del Divendres Sant fins al Dilluns de Pasqua.

Els establiments de turisme rural i les places de bungalous han complert les previsions i s’ha arribat a la plena ocupació durant els dies festius; en canvi, els establiments d’hoteleria han tingut una ocupació menor de la prevista inicialment i ha oscil·lat al voltant del 85 % de mitjana a causa de la previsió de mal temps.

El temps inestable d’aquests dies, tot i que més favorable del que apuntaven les previsions a les comarques de Lleida, ha afectat també en alguns casos la contractació de serveis turístics, principalment els relacionats amb les activitats de turisme actiu i esports d’aventura i l’esquí. Les estacions d’esquí del Pirineu de Lleida tanquen avui la temporada 2018/2019 amb una venda d’uns 65.000 forfets en aquesta Setmana Santa.

Finalitza la temporada d’esquí

Les estacions d’alpí de Baqueira Beret, Boí Taüll i Port Ainé tanquen avui la temporada 2018/2019 coincidint amb el període final d’aquesta Setmana Santa, tal com era previst inicialment. Aquestes estacions han ofert unes bones condicions per a la pràctica de l’esquí gràcies als gruixos acumulats i a les darreres nevades d’aquesta primavera. Segons dades del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida el nombre de forfets venuts entre el 13 i el 22 d’abril ha estat d’uns 65.000.

També algunes estacions de nòrdic que han estat obertes per aquestes dates per a la pràctica de raquetes i per a usos turístics han comptat amb força visitants  als centres d'hivern com també als  restaurants.

Ara, una vegada finalitzada la temporada 2018/2019, caldrà esperar el tancament definitiu de la campanya i els resultats que en els pròxims dies donaran a conèixer les diferents estacions d’esquí, si bé tot apunta que es podria tancar en uns termes molt similars als registrats la temporada anterior, al voltant d’1.340.000 forfets.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


















Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny