Notícia

Grandvalira tanca la temporada 2018-19 amb xifres similars a la passada campanya

Assoleix resultats rècord com l’any passat i encadena 7 temporades seguides de creixement

Pla,Pedres,Grau-Roig,telecadira
Grandvalira tanca la temporada 2018-19 amb xifres similars a la passada campanya Autor/a: Grandvalira
Tot i que no es donen xifres concretes d'esquiadors o de dies d'esquí expedits, Grandvalira assegura en el seu comunicat que torna a assolir xifres rècord. I posa dos exemples: el web de Grandvalira ha estat consultat en 3.255.794 sessions al llarg de la present temporada o que, per exemple, l’app de Grandvalira ha acumulat 200.983 descàrregues i 3.480.816 (+82,62%) d’impactes push.


Un total de 143 de 143 dies d’obertura. Grandvalira ha mantingut obert el domini esquiable tots els dies previstos en el calendari de la temporada 2018-19. I ho ha fet defensant una campanya d’hivern marcada per la irregularitat de les precipitacions en la que ha nevat poc més de la meitat que la temporada anterior (4m 65cm contra 8m 36cm).

Els equips de terreny han acumulat un total de 28.343 hores de màquines trepitjaneu, un indicador que exemplifica el ritme de treball intens i continu per tal de garantir les millors condicions a les pistes. Gràcies aquesta empenta en el desplegament de recursos humans i tècnics (també pel que fa a la producció de neu) l’estació ha pogut oferir una mitjana de 160 km de pistes operatives, sent l’extensió esquiable oberta més gran de la península al llarg de la temporada.  

En el seu 15 aniversari, Grandvalira finalitza la campanya de neu amb resultats en línia a les xifres assolides la temporada 2017-18. Així doncs, l'estació andorrana torna a posicionar-se en números rècord pel que fa a la facturació i encadena un total de 7 temporades seguides de creixement.

Un indicador de la temporada que també contribueix a explicar aquestes dades de facturació positives és l’augment de la penetració en el consum de serveis d’estació com ara la restauració i les activitats d’aventura, fet que consolida encara mes l’oferta global que va més enllà de l’esquí.
 
Pla-Pedres-Grau-Roig-panoramica

Sense efecte immediat del ‘Brexit’

El mercat espanyol ha presentat un comportament favorable mantenint-se en xifres similars a la temporada anterior, mentre que el client provinent de Rússia ha patit una davallada, entre d’altres motius, per la ferma aposta que ha realitzat aquest país en la  promoció del turisme de neu intern cap a destinacions com Sotxi, seu dels Jocs Olímpics d’Hivern del 2014. De la seva part, Grandvalira no ha notat un efecte immediat pel que fa el procés polític del ‘Brexit’ i el mercat del Regne Unit ha anat a l’alça quant a volum d’afluència.
 
Un 8,59 sobre 10 a les enquestes de satisfacció

Grandvalira ha invertit per aquesta temporada 2018-19 un total de 35,4 milions d’euros destinats principalment a noves infraestructures (plataforma esquiable que uneix la pista Avet amb el poble de Soldeu) i a optimitzar i millorar les experiències dels seus clients amb l’objectiu de seguir mantenint-se com a l’estació de referència del Sud d’Europa. Les inversions que han rebut una acollida més destacable són les realitzades en la millora de pistes orientades al públic de nivell debutant i mitjà, el reforç de la xarxa de canons i el nou tobogà alpí Màgic Gliss, entre d’altres.

D’aquí es desprenen també els bons resultats assolits a les enquestes de satisfacció efectuades per una consultora externa (mostra de 14.000 temporada 2018-19) amb una nota global d’estació de 8,59 sobre 10 que supera el 8,37 de les darreres enquestes realitzades la temporada 2016-17.

Pel que fa l’Escola d’Esquí i Snowboard i la restauració, els usuaris han avaluat la qualitat dels serveis atorgant una nota mitjana de 8,79 i 8,19, respectivament. Aquestes valoracions posen de manifest que els clients gaudeixen d’una experiència molt positiva i que marxen satisfets de l’estació.

serrat-pinos-grandvalira

Més fidelització amb el Forfet Plus

Un dels productes dels quals cal destacar-ne la seva evolució positiva és el Forfet Plus, que compta amb prop de 10.000 clients i ha suposat un 24% més en la facturació en relació a la temporada anterior. Aquest passi permet esquiar a Grandvalira i des d’aquesta temporada també a l’estació d’Ordino Arcalís que manté obertes les seves pistes fins el 28 d’abril.

Notorietat des dels canals online

Grandvalira clou la temporada 2018-19 reforçant la seva notorietat de marca a través de les seves plataformes online. El web www.grandvalira.com s’han registrat un total de 3.255.794 sessions.

L’app de Grandvalira s’ha convertit a dia d’avui en un canal de consulta molt ben acollit per part dels usuaris, acumulant 200.983 descàrregues i 3.480.816 (+82,62%) d’impactes push.

En xarxes socials, Grandvalira ocupa la novena posició en el rànquing mundial d’estacions d’esquí pel que fa a nombre d’usuaris i interacció sumant un total de 276.190 seguidors.

tarter-telecadira-llosada

Focus mediàtic en l’esport

La temporada 2018-19 ha concentrat celebracions esportives de gran rellevància internacional per a Grandvalira i Andorra. El principal focus mediàtic han estat les finals de la Copa del Món d’esquí alpí que van tenir lloc de l’11 al 17 de març als sectors de Soldeu El Tarter amb un gran èxit esportiu i organitzatiu, un fita histórica clau per a la promoció de l’estació i del país així com dels Pirineus.

També a Grandvalira s’ha disputat la 15a edició del Total Fight Masters of Freestyle amb una selecció dels riders amb més talent de l’escena internacional que van tornar a l’Snowpark El Tarter per lluir-se amb grans trucs, tan en la modalitat d’snowboard com en freeski. A més, les finals de la Copa del Món de Quilòmetre Llançat van celebrar una nova edició amb rècord de participació i amb molt bona acollida per part dels corredors més ràpids del món.

Grandvalira ja treballa en l’organització de les properes grans cites esportives del calendari 2019-20.

grandvalira-pista-cortalets
Pista Cortalets en una imatge d'aquesta temporada 18-19 (Foto: Grandvalira).

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

''Personalitzem les fundes protectores des de la primera unitat''
Jaime Aranguren Bernal Fabricant fundes protectores de màscares

entrevista
giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


71%


14%


7%


7%

14 vots