Notícia

Aquest cap de setmana obre la mítica estació d'esquí Allesam 2500

L'estació ofereix 6 remuntadors per donar accés a 23 pistes que sumen 34 quilòmetres esquiables


Aquest cap de setmana obre Allesam 2500. No, Allesam no és a Turquia ni al Líban ni cap país de l'Orient, és al Pirineu Oriental i nosaltres avui hi hem estat. En el seu comunicat de neu d'avui divendres al matí oferia neu pols, 34 km esquiables, 6 remuntadors i un desnivell de 935 m. Oi que sona bé? I no us creieu que és al Pirineu oriental? Doncs aquesta estació existeix i és oberta. Us ho expliquem.


Allesam 2500 existeix i no és cap broma. Bé, ens hem permès la llicència d'invertir l'ordre de les lletres, ja que en realitat estem parlant de Masella. I ens hem permés una segona llicència en afegir-hi la seva cota alta en metres al darrere, o sigui, el número 2500.

Però, possiblement, si de bon principi us haguéssim parlat de Masella no us hauríeu fixat en el fet que el comunicat de neu que ofereix avui, a les portes del darrer cap de setmana d'abril: fins a 23 pistes obertes, 34 km esquiables, 6 remuntadors i un desnivell de 935 m. El temps i l'estat de la neu que hi hem trobat avui: sol, neu pols i vent en calma. Aquest és un comunicat que ja voldrien lluir moltes estacions en ple hivern, però la paradoxa de tot plegat és que aquest comunicat s'està publicant en un 26 d'abril.

Nevada de 22 cm

El cas és que ahir dijous, entre la cota 1900 m i 2500 m, es van acumular fins a 22 cm de neu nova. I avui divendres les condicions per esquiar-hi han estat de neu pols com en ple hivern, i amb cel blau bon part del matí.

D'altra banda Masella ha comunicat avui que té previst mantenir les instal·lacions obertes fins el dimecres dia 1 de maig. D’aquesta manera aquesta estació del Pirineu oriental haurà ofert la temporada d’esquí més llarga dels Pirineus.

Així ho celebraran

Per celebrar la temporada més llarga de la seva història els responsables d'aquest centre hivernal han proposat que tots esquiadors-clients amb algun tipus d'abonament de Masella o Alp 2500 puguin convidar a dos amics a esquiar el dimecres 1 de maig. L'estació també convidarà a esquiar gratuïtament a qualsevol esquiador que tingui abonament de temporada de la temporada 2018-19 que hagi estat tramitat en qualsevol estació d’equí del Món.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny