Notícia

Es pot esquiar bé a finals d'abril? Sí, Masella ho està demostrant

Amb un sol radiant propi de la primavera i neu en bones condicions, així ha viscut Masella el darrer cap de setmana d'abril

masella, coma pregona,esquiador
Imatges d'aquest cap de setmana a Masella Autor/a: Masella
Un abril fred i generós en neu permet que Masella esdevingui un reducte de l'esquí alpí al Pirineu. I és que aquest mes ha estat generós en precipitacions de neu al Pirineu oriental i això és el que ha permès que Masella estigui fent un bon balanç en el tram final de la temporada. La bona neu, la meteorologia agradable en temperatures i ben solejada és el que han contribuït a una bona afluència d'esquiadors a l'estació cerdana, que es prepara per acomiadar la temporada aquest dimecres 1 de maig.


Balanç positiu del darrer cap de setmana de la temporada gràcies a les bones condicions meteorològiques, que tindran continuïtat fins al dimecres, 1 de maig, darrer dia de la temporada 2018-19.

Han passat per Masella, aquest darrer cap de setmana, esquiadors que habitualment esquien en altres estacions i que han gaudit de bon temps, marcat per la visibilitat excel·lent, amb temperatures baixes per l'època, sol i vent en calma. Aquestes condicions meteorològiques són molt favorables per una bona conservació de la neu.

Hi ha, a més, un bon mantell nival en cotes altes i mitges, gràcies a la neu produïda feta durant tota la temporada i a les darreres nevades d'abril. La darrera nevada a Masella va ser el dijous, 25 d'abril, amb 22 cm entre els 1900 m i els 2535 m.

Un altres dels factors en les bones condicions de la neu aquests dies es deu a les nits de cel serè que afavoreixen un bon regel nocturn que permet, que conjuntament amb el fressat de les màquines trepitjaneus, la neu es mantingui millor en especial a la cota alta de l'estació.

masella-esqui-primavera-coma-pregona

La temporada més llarga del Pirineu

El cas és que amb l'obertura el dia 1 de novembre de 2018, l'estació haurà obert durant 6 mesos i 1 dia, amb un total de 182 dies d'esquí ininterromputs. Amb el tancament el dia 1 de maig, Masella serà l'única estació dels Pirineus que mantindrà les seves instal·lacions obertes fins aquesta data i haurà ofert la temporada d'esquí més llarga dels Pirineus.

Per celebrar-ho

L'estació vol fer de l'1 de maig una jornada festiva per celebrar els 6 mesos i un dia de temporada i ho vol fer amb una bona afluència a pistes. Per això tots els esquiadors amb abonament de temporada de Masella o Alp 2500, en qualsevol modalitat, podran convidar a dos amics el dimecres, dia 1 de maig.

L'estació convidarà el darrer dia a qualsevol esquiador que tingui abonament de temporada durant aquest 2018-19, tramitat en qualsevol estació d'equí del Món.

Les instal·lacions obriran cada dia, fins al dimecres dia 1 de maig, de 9 a 14 h (última pujada) i tancament de les pistes a les 14,30 h.


Entrevista

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


34%


7%


59%

58 vots