Notícia

Es pot esquiar bé a finals d'abril? Sí, Masella ho està demostrant

Amb un sol radiant propi de la primavera i neu en bones condicions, així ha viscut Masella el darrer cap de setmana d'abril

masella, coma pregona,esquiador
Imatges d'aquest cap de setmana a Masella Autor/a: Masella
Un abril fred i generós en neu permet que Masella esdevingui un reducte de l'esquí alpí al Pirineu. I és que aquest mes ha estat generós en precipitacions de neu al Pirineu oriental i això és el que ha permès que Masella estigui fent un bon balanç en el tram final de la temporada. La bona neu, la meteorologia agradable en temperatures i ben solejada és el que han contribuït a una bona afluència d'esquiadors a l'estació cerdana, que es prepara per acomiadar la temporada aquest dimecres 1 de maig.


Balanç positiu del darrer cap de setmana de la temporada gràcies a les bones condicions meteorològiques, que tindran continuïtat fins al dimecres, 1 de maig, darrer dia de la temporada 2018-19.

Han passat per Masella, aquest darrer cap de setmana, esquiadors que habitualment esquien en altres estacions i que han gaudit de bon temps, marcat per la visibilitat excel·lent, amb temperatures baixes per l'època, sol i vent en calma. Aquestes condicions meteorològiques són molt favorables per una bona conservació de la neu.

Hi ha, a més, un bon mantell nival en cotes altes i mitges, gràcies a la neu produïda feta durant tota la temporada i a les darreres nevades d'abril. La darrera nevada a Masella va ser el dijous, 25 d'abril, amb 22 cm entre els 1900 m i els 2535 m.

Un altres dels factors en les bones condicions de la neu aquests dies es deu a les nits de cel serè que afavoreixen un bon regel nocturn que permet, que conjuntament amb el fressat de les màquines trepitjaneus, la neu es mantingui millor en especial a la cota alta de l'estació.

masella-esqui-primavera-coma-pregona

La temporada més llarga del Pirineu

El cas és que amb l'obertura el dia 1 de novembre de 2018, l'estació haurà obert durant 6 mesos i 1 dia, amb un total de 182 dies d'esquí ininterromputs. Amb el tancament el dia 1 de maig, Masella serà l'única estació dels Pirineus que mantindrà les seves instal·lacions obertes fins aquesta data i haurà ofert la temporada d'esquí més llarga dels Pirineus.

Per celebrar-ho

L'estació vol fer de l'1 de maig una jornada festiva per celebrar els 6 mesos i un dia de temporada i ho vol fer amb una bona afluència a pistes. Per això tots els esquiadors amb abonament de temporada de Masella o Alp 2500, en qualsevol modalitat, podran convidar a dos amics el dimecres, dia 1 de maig.

L'estació convidarà el darrer dia a qualsevol esquiador que tingui abonament de temporada durant aquest 2018-19, tramitat en qualsevol estació d'equí del Món.

Les instal·lacions obriran cada dia, fins al dimecres dia 1 de maig, de 9 a 14 h (última pujada) i tancament de les pistes a les 14,30 h.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyginy

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

“Vull ser el primer esquiador que guanyi la Transat Jacques Vabre”
Aurélien Ducroz Doble campió de la Freeride World Tour i participant a la Transat Jacques Vabre

entrevista